|
Kemik ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fenn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2022 Saat 23:55 |
Merhaba hocam. 6 yaşındaki oğlumun ayak bileği ağrımaya başlamıştı bir hafta önce.ilk başta botunun rahatsız ettiğini düşündüm.yalnız sadece sabah ilk uyandığında ve gece yatmadan önce ağrıyor diyor.okulda,parkta ya da arkadaşlarıyla koşup oynarken sıkıntı yok.bir hafta önce sahilde iri çakıllı bir alanda botlarıyla yürüdü baya zorlandı.fakat bu gece yatmadan önce ağrının dizinde de başladığını söyledi.yakın zamanda ateşli hastalık geçirmedi.bir de dizlerinde ve bir tane sırtında fotoğrafını eklediğim gibi kabarıklıklar var.ilgili midir bilmiyorum. Ne yapmam gerekir siZe danışmak istedim.henüz doktora gitmedik.teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
fenn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağrıyor dediğinde aksayarak,hafif topallayarak yürüyor. Belirtmek istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayak-Diz agrisi icin takip edin. tehlikle bir hastalik DEGIL!
Kabarciklar; "Mollscum Contagiosum" denilen viral bir durum. Bir ufak Medikal Pense (Eczanelerde satilir) ile bir kac iri olanlari dip kismindan sikip, icindeki (peynirimsi) ifrazati cikarin, tepelerine Batticon surun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Şub 2022 Saat 18:38 |
|
![]() |
|
Çok teşekkürler hocam. Takip edin tehlikeli hastalık değil demişsiniz anlayamadım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akut eklem Romatizmasi DEGIL.
Makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
|
İyi ki varsınız.çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|