Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kemik ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kemik ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fenn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fenn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kemik ağrısı
    Gönderim Zamanı: 18 Şub 2022 Saat 23:55
Merhaba hocam. 6 yaşındaki oğlumun ayak bileği ağrımaya başlamıştı bir hafta önce.ilk başta botunun rahatsız ettiğini düşündüm.yalnız sadece sabah ilk uyandığında ve gece yatmadan önce ağrıyor diyor.okulda,parkta ya da arkadaşlarıyla koşup oynarken sıkıntı yok.bir hafta önce sahilde iri çakıllı bir alanda botlarıyla yürüdü baya zorlandı.fakat bu gece yatmadan önce ağrının dizinde de başladığını söyledi.yakın zamanda ateşli hastalık geçirmedi.bir de dizlerinde ve bir tane sırtında fotoğrafını eklediğim gibi kabarıklıklar var.ilgili midir bilmiyorum. Ne yapmam gerekir siZe danışmak istedim.henüz doktora gitmedik.teşekkür ederim
Yukarı Dön
fenn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fenn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2022 Saat 23:57
Ağrıyor dediğinde aksayarak,hafif topallayarak yürüyor. Belirtmek istedim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2022 Saat 04:33
Ayak-Diz agrisi icin takip edin. tehlikle bir hastalik DEGIL! 
Kabarciklar; "Mollscum Contagiosum" denilen viral bir durum.
Bir ufak Medikal Pense (Eczanelerde satilir) ile bir kac iri olanlari dip kismindan sikip, icindeki (peynirimsi)
 ifrazati cikarin, tepelerine Batticon surun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Şub 2022 Saat 18:38
Yukarı Dön
fenn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fenn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2022 Saat 09:41
Çok teşekkürler hocam. Takip edin tehlikeli hastalık değil demişsiniz anlayamadım 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2022 Saat 18:38
Akut eklem Romatizmasi DEGIL. 
Makalelerimi okuyun. 
Yukarı Dön
fenn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fenn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2022 Saat 18:39
İyi ki varsınız.çok teşekkür ederim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.