|
Covit danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yusef ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2021 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şub 2022 Saat 02:55 |
Merhaba kadir hocam, 16,13 ve 5 yaşında oğullarım covit pozitif ler. Eşim ve ben negatifiz. Henüz çocuklara aşı yaptırmamıştık.bir gün süren 39,3 leri gören ateşleri oldu. Sadece gece sayıkladıkları için üçünede birkez parol verdim. Sabaha karşı ter attılar. Sabah ne ateşleri ne halsizlikleri kalmıştı. Şuanda genel durumları iyi. Meyve, sebze, kemik suyu çorbalar veriyorum. Eşime eczaneden youplas ve devit3 damla vermişler. Onlarında veriyorum. Hocam haziran başında birer ampul devit vermiştim. Devit damla yerine şimdi 1er ampul versen uygunmudur? Hocam bu covit çocuklardada denildiği gibi hasar bırakabilirmi? Kan değerlerine baktıralımmı hastalık sonrası.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her iki ilaci da kullanmayin, tekrar birer ampul Dvit3 icirin.
Hastaneye yatacak kadar hasta olanlarda nadiren birakabiliyor.
|
|
![]() |
|
Yusef ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2021 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam. Teşekkürler. Biz hafif atlattık gurundayız galiba☺️🌸
|
|
![]() |
|
Hocam üç oğlumdan sonra bugün bende pozitif çıktım. Hafif ateş bacak kaslatımda ağrı ve nadiren kuru öksürük dışında birşey im yok. İki doz biontek aşılıyım. Sizin önerilerinizi uyguluyorum sadece. Bide bu semptomlar la birlikte kötü kokulu yoğun akıntı başladı. Bu beni biraz tedirgin etti açıkçası. Etraftanda sürekli aspirin al, aspirin al diyip duruyorlar. Ben sizin tavsiye ettiğinizi hiç okumadım. Size sormadan birşey yapmak istemiyorum hocam.ne yapmalıyım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir sey yapmayin, Akinti?? Burun? Vagen?
|
|
![]() |
|
Çok afedersiniz hocam kadın doğumcu değilsiniz biliyorum. Vajinal akıntı. Karantinada olduğumuz için bir hastaneye gidemeyince endişelendim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sabunlu sicak su kuveti uygulayin.
Ates olmadikca, antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|