|
2 aylik bebek Ses kisikligi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eliferdemli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eliferdemli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şub 2022 Saat 21:12 |
Hocam merhabalar
Kizim 2 buçuk aylik 1 aralik 2021 tarihinde 32 haftalik 2010 gram dogdu Erken doğumun yaninda özefagus atrezisi ve anal atrezi ile dogdu 2 günlükken ameliyat yemek borusu ameliyati oldu. Kolostomi yapilarak popo ameliyati icin 10 kg olmasi bekleniyor Tüm bunlari yaşamak zordu. Ama cok şükür en azindan suan memeyi rahatlikla emiyor. Sizden ilk isteğim bu durumu yasayan cocuklarla ilgili tecrübeleriniz neler oldu? Neler yapmam gerekir. Hem yutma hem popo sorunu zamanla duzelir mi Hocam birde ikinci sikintimiz geçtiğimiz pazartesi aksami ses kisikligi ve hafif öksürük basladi . Öksürük cok az ama aglarken sesi cikmiyor Ben burnunu otribebe ile cekerek gunde iki kere sümük temizligi yapıyorum Nefes almasini rahatlatti. Yatagina yakasina coldmix damlattim. Solunum sayisida normal. Burun deliklerini kapatip akcogeri dinledim ses gelmiyor. Uyanirken hafif öksürük oluyor onun disinda öksürük yok ama balgam cikartmaya çalıştığını kusma isteginden anliyorum. Bunlarin disinda ne yapabilirim. Hastanye gitmek istemiyorum. Ama cok küçük olduğu ve belli problemleri olduğu icin icime sinmiyor. Ya hastaneye tekrar yatirilarssa diye korkuyorum. Guncel kilosu 3300 gram 72 günlük kiz bebek. Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her sey zaman icine duzelecek, merak etmeyin. Allaha sukurler olsun, henuz Cerrahi branslarda "sahtekar"
YOK! Doktorlariniza guvenin. 2.5 aydan beri gayet iyi goturmussunuz, aynen devam edin. Yazilarimi okuyun. Zaten anladigim kadari ile baya bilgi sahibi olmussunuz. Devam edin.
|
|
![]() |
|
eliferdemli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eliferdemli
Hocam kitabiniz başucu kaynağım, yazılarınızı dikkatle okumaya çalışıyorum sayenizde oğlumu hastanelere girmeden gereksiz ilac kullanmadan büyüttüm.
Küçük kizim sanirim grip geçiriyor çünkü bende de öksürük var. Bu yaptıklarımla devam edeceğim. Bu gidişle bir iki haftayi bulacak öksürüğün geçmesi. Sesinin kisik cikmasi konusunda Serum fizyolojik kullanimi biraz abartmiş olabikir miyim hocam ? Enjektöre 5 ml cekiyorum her iki burnuna sikiyorum. Belki fazla gelmis olabilir. Serum fizyolojik miktari ne kadar olmalidir? Size cok teşekkür ederim. Iyi ki varsiniz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin tazyikli sekilde kullanmayin. 10'ar damla, Damlatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|