|
Bitki çayları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2022 Saat 13:46 |
Dr bey öksürük için 15 gündür limon bal yapıyorum bir kaç gündür kızım sıkıldığı için içine adacayi koyuyordum tadı değişsin diye gece öksürük krizlerindede iciriyorum 1 haftadir yogun gaz çıkışı vardı bugün kakasinda ve poposunda biraz mukus vardı yogun gaz cikisi oldu kaka yaparken bu bitki çayları yada sıcak içilen şeyler özellikle gece.buna sebeb olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118320 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cay diye icilen "otlarin" ne olduguna baglidir.
Genellikle caylarda ve Ihlamurda iyi gelen, kaynar suyun sicakligidir. YANLIZ!!! Bazi ilac etkisi gosteren bitkilere cok dikkat etmek gerekir. Bazi bitkiler, zehirlenme bile yapabilirlar.. Bir de; Cin'den gelen otlarin tamaminda; "Agir metal zehirlenmesi" yapabilen bulasiklar vardir. Ben bunlara hic guvenmedigim icin, (Markali ve paketli olanlar haric) ne kullanirim, ne de tavsiye ederim. Sirf "keyif icin" Ihlamur, Salep icilebilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Oca 2022 Saat 19:43 |
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey iyi gelsin diye vermedim sizin bu konuda ki düşüncelerinizi biliyorum. Sadece kakqsındaki değişim gece içtiği adacayi yapmış olabilir mi merak ettim çünkü pisikte yapti.
Düzenleyen Gunes05 - 31 Oca 2022 Saat 20:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118320 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bende diyorum ki, sizin icirdiginiz her ne cayi ise, o yapabilir (Misal:icinde "Sinameki otu" varsa, yapabilir.)
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Şub 2022 Saat 02:05 |
|
![]() |
|
Peki gazla birlikte gelen mukus normalmidir?poposunda kalan mukus
Düzenleyen Gunes05 - 02 Şub 2022 Saat 18:52 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemem!!! Sizin; "CAY" dediginiz seyin icinde ne var bilmiyorum!
Ister cay yuzunden olsun, ister mikrobik olsun, ZATEN bir sey yapilmaz. Illaki "Cay" kullanacak iseniz, sadece ambalajli ve uzerinde icerigi yazili olan urunleri kullanin. Ihlamur, gorunumunden taninir. Aktarlarda alinan ve gorunumunu bilmediginiz acik ambalajli urunleri sakin kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Dr bey bitki çayı altında başlık olduğundan yanlış anlaşılmışım.3 gündür kestim bitki cayini( sadece adacayiydi bitki çayı dedihim)
Şuan gribin sonunda kızım bazen yogun gaz ile yapıyor kakayi bir gün önce kakada mukus vardı dün yoktu bugün kakasinda mukus yoktu ama poposunda nohut tanesi kadar köpüklü gibi mukus vardı bu bir hastalık belirtisimidir onu merak ettim ( bu arada yogun gaz ile oluyor)
Düzenleyen Gunes05 - 02 Şub 2022 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hastalik dahi OLSA, bir sey yapilmayacak.
------------------------------- S O N-----------------------------
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|