|
Covid sonrası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Neval ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2022 Saat 14:03 |
Hocam Merhabalar,
6 yaş covid sonrası geçmeyen öksürük covid öncesinde de uzun süren gribi var. Akciğer filmi sonrası bir torba ilaç verilmiş yorumunuzu rica ederiz. Filmi temiz mi? |
|
![]() |
|
Neval ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik sarlatan bir Turk doktoru.
1- Akciger filmi ; Tertemiz. SALAK herhalde Hilus dolgunlugunu enfeksiyon sanmis.. 2- Her Turk doktoru gibi, her oksurene, Astim ilaclari(Ventolin, Cortair, yetmemis bir de Zespira) vermis. Bu geri-zekalilik asla bitmez, zira ilac firmalari bu sahtekarlara iyi guzellikler yapiyor. 3- SAKIN oksuren bir hastaya, sonu "-cold" ile biten hicbir ilaci kullanmayin. Yolsa, 5-7gun sonra hiriltilar olur (zaten bu yuzden kasten veriliyor), ve "Sahtekarligin 2. Safhasi" baslar 4- Yukardaki "asure" recete, gunumuz Turkiye'sinde, tipik assagilik sahtekar doktor recetesidir. SAKIN ilac kullanmayin. Oksuruk ile ilgili yazilarimi ve Oksuruk ile ilgili tabloyu inceleyin. 5- Astim ise NIYE Antibiyotik (Augmentin) veriyor? Antibiyotiklik bir hastalik ise, NIYE Astim ilaclarini ve nasil KORTIZON verebiliyor? 6- Atesi olmayan bir cocuga NIYE Antibiyotik veriyor. Bu sualleri bu gerzek doktora sorun ve rezil edin. Unutmayin, Turkiye'nin cahil doktorlari, HER oksurene, Astim tedavisi verirler. ASLA Grip teshis etmezler. Boyle assagilik doktorlardan uzak durun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Oca 2022 Saat 18:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|