Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Covid sonrası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Covid sonrası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Neval Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 64
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neval Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Covid sonrası
    Gönderim Zamanı: 28 Oca 2022 Saat 14:03
Hocam Merhabalar, 
6 yaş covid sonrası geçmeyen öksürük covid öncesinde de uzun süren gribi var. Akciğer filmi sonrası bir torba ilaç verilmiş yorumunuzu rica ederiz. Filmi temiz mi? 

Yukarı Dön
Neval Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 64
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neval Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2022 Saat 14:09
https://imgyukle.com/i/oe9Nls
İlaçlar: 
Agumentin
Zespira
Ventolin
İburamin cold şurup
Cortair
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2022 Saat 18:02
Tipik sarlatan bir Turk doktoru.
1- Akciger filmi ; Tertemiz. SALAK herhalde Hilus dolgunlugunu enfeksiyon sanmis.. 
2- Her Turk doktoru gibi, her oksurene, Astim ilaclari(Ventolin, Cortair, yetmemis bir de Zespira) vermis.
 Bu geri-zekalilik asla bitmez, zira ilac firmalari bu sahtekarlara iyi guzellikler yapiyor.
3- SAKIN oksuren bir hastaya, sonu "-cold" ile biten hicbir ilaci kullanmayin. Yolsa, 5-7gun sonra hiriltilar
olur (zaten bu yuzden kasten veriliyor), ve "Sahtekarligin 2. Safhasi" baslar
4- Yukardaki "asure" recete, gunumuz Turkiye'sinde, tipik assagilik sahtekar doktor recetesidir. 
SAKIN ilac kullanmayin. Oksuruk ile ilgili yazilarimi ve Oksuruk ile ilgili tabloyu inceleyin.
5- Astim ise NIYE Antibiyotik (Augmentin) veriyor? Antibiyotiklik bir hastalik ise, NIYE Astim ilaclarini ve
 nasil KORTIZON verebiliyor?
6- Atesi olmayan bir cocuga NIYE Antibiyotik veriyor. 
Bu sualleri bu gerzek doktora sorun ve rezil edin.

Unutmayin, Turkiye'nin cahil doktorlari, HER oksurene, Astim tedavisi verirler. ASLA Grip teshis etmezler.
Boyle assagilik doktorlardan uzak durun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Oca 2022 Saat 18:07
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.