|
Dolaşım ile ilgili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 674 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2022 Saat 01:25 |
Hocam merhaba 3 hafta önce balkonda ayağım kaydı diz kapağımın üzerine düştüm ve maalesef diz kapağım kırılmış.Şükür ki kırık yerinden ayrılmadığı için ameliyata gerek yok şimdilik dedi doktor.Aynı hafta burun ameliyatı da olacağım için alçıya alınamadı ameliyat sırasında engel olmaması için onun yerine diz ortezi takıldı.Doktor kesinlikle üstüne basma demişti 3 haftadır evde sadece lavabo için kalkıyorum onu da walker ile gidip geliyorum.Cuma günü film çekildi ve bu şekilde yaklaşık olarak 5 hafta daha kalacakmışım canım çok sıkıldı hiç bir şey yapmıyorum sürekli yatıyorum oturup kol egzersizi falan yapmaya çalışıyorum sürekli yatmaktan her yerim ağrıyor 39 yaşındayım.Korkum şu ki önümde 1 ay daha var bu şekilde sürekli yattığım ya da oturduğum için yatak yarası şeklinde yaram olur mu ya da dolaşımla ilgili sıkıntı yaşar mıyım çok kaygılıyım yara durumundan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadarlik hareket bile, "yatak yaralarini" onler.
Ayrica da, diz kapagi ile basmama arasinda ne bag var, anlayamadim. Tam tersi, cabuk iyilesmesi icin, yurumeniz SART. Sadece merdiven cikmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Oca 2022 Saat 02:46 |
|
![]() |
|
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 674 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba tekrar rahatsız ediyorum bir kaç şey danışacağım.Bacağımdaki ortezi duş almak için çıkarttığımda bacağımın inceldiğini farkettim zaten zayıfım ve bacaklarım ince sağ bacağım daha da incelmiş resmen canım daha çok sıkıldı.Kemiklerim zayıf sanırım daha önce parmağımı duvara çarpmıştım ve ilk boğumundan kırılmıştı parmağım.
1-Yaş ilerliyor ve ilerki yaşlarda bu kemik zayıflığının sıkıntısını çeker miyim 2-kemiklerimi güçlendirmek için ne önerirsiniz 3-incelen bacağım zamanla eski haline gelir mi 4- kemik taraması yaptırmamı önerir misiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
EGER, her sene EN AZ, 1 Ampul Dvit3 icmedi iseniz, kemiklerinizde Osteoporoz(kemik erimesi) dogaldir.
EGER, hic Dvit3 icmedi iseniz ve gunes goremiyorsaniz, 6 ayda bir 1 ampul Dvit3 icin. Kandaki D vitamin seviyesini olctururseniz, daha net ilac dozu tavsiye edebilirim. Bacaktaki incelme, daha ziyade, adele erimesidir. Kullanilmadigi icin adele dokusu kuculur, adelelerinizi kullanmaya basladiginizda, eski halini alir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Oca 2022 Saat 03:55 |
|
![]() |
|
Yaklaşık 1 ay önce ölçtürmüştüm 31 çıkmıştı.1tane ampül içmiştim ondan önce de geçen sene 20 civarıydı szin tavsiyenizle 1 ampul aldım 1 ay sonra tekrar almıştım.Eylül ayında covit geçirmiştik o zaman da tekrar almıştım.1 ay sonra tekrar almalı mıyım.1 yıl içersinde 3 tane almış oldum fazla olur mu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Az gelmis bile olabilir. Tekrar olcum yaptirip, bana yazin.
SAKIN Turk doktorlarina inanmayin.
|
|
![]() |
|
1ay önce 31 çıkmıştı tekrar yaptırayım mı hocam tahlil?o zaman 1 ampul almıştım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ideal olani: 50-100 arasidir. Sizin degeriniz cok dusuk, tekrar 1 ampul icin, Mart ayinda tekrar olcum
yaptirip bana yazin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|