|
Ağrılar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2022 Saat 20:54 |
Hocam merhabalar, 34 yaş bayanım, son aylarda özellikle sol koltuk altıma ani ağrı giriyor, özellikle sol omzum ağrıyor sol taraf sırtta nokta şeklinde ağrı oluyor sağ tarafta daha nadir bu bulgular oluyor, son son 3,5 ayda 2 kez kardiyolojiye gittim eko ile bakıldım bizimle ilgisi yok dediler, ayaklarda yanmada var boyun ağrısı ense ağrısı var, kulaklara vuran ağrı oluyor sağlı sollu, bir ara sabah yürürken bacaklarım ağrıyordu, çok şükür o kalmadı i. fibromiyalji vardı, ama bu kadar çok rahatsız etmezdi, soğuklar mı tetikliyor acaba, sıcak havlu işe yarar mı. Neler yapayım tavsiyeniz ne yönde olur çok teşekkür ederiz,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 yasinda, BAYANDA, kalp krizi mi baktilar??? Bakarlar!
Bu sene salgin yapan Virus, bu sekil "Yan agrilari" Pleurodynia (Devil's Grip) yapiyor. Agri geldiginde, 2 Novalgin tablet alin. Gunde en fazla 6 tane alin. zaten sonuna gelmissiniz.
|
|
![]() |
|
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ailede kalp öyküsü olunca ben rahat edemedim gittim, sonuna gelmişsiniz derken inşaallah ağrılarım geçmeye yakın halde mi yani.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|