|
Ezber bozan bilgiler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2022 Saat 18:27 |
Kadir bey yıllardır sizi takip ediyorum polen bal pekmez c vitamini vs yazılarınızı okuyorum.
Sormakstediğim bikaç şey var? İlikli kemik suyu faydası var mıdır? Propolis? Keçi boynuzu pekmez vs? D vitamini dışında destekleyici öneriniz var mı? Market tavuğu hormonlu tüketmeyin deniyor ne dersiniz? Organik yiyecekler? İnek sütü sadece yavrusuna faydalıdır diyenlere ne demeli? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120399 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- "Ilikli kemik suyu"; Hicbir faydasi yoktur. Aromasi ile; fakir-fukara icin, et ozlemini gidermeye yarar.
2- Propolis ie ilgili makalemi, okuyun. 3- Keci boynuzu: Hicbir gida degeri yoktur. Pekmezler, saf Glikoz oldugundan, cocuklar icin en zararli seker turudur. 4- "Tavuklarda hormon"??? Hormon ilaclari sindirim yolundan alinamazlar! Ya, igne seklinde ya da "patch" (yapisma) seklinde kullenilirlar. Dusunebiliyormusunuz, bir tavuk ciftliginde, on binlerce tavugu yakalayacak ve bunlara teker teker igne ile hormon vereceksiniz! Tam bir "sehir efsanesidir"... Market tavuklari, genetik olarak cok cabuk buyuyen tavuk cinsidir. O yuzden evde cok kisa surede piserler Buna mukabil, koy tavugunu, saatlerce pisirmeniz gerekir. "Organik urun" tamamen palavradir. Sadece daha fazla para verirsiniz. D vitaminini HAYAT boyu kullanin.. Sut dusmanliklarini cok anlattim. Bu konu kitabimda cok genis sekilde anlatilmistir. Eger size birisi; "Inek sutu sadece yavrusuna faydalidir" derse, onlara, bebek mamalerin da "Inek sutunden" yapildigini soyleyin. Bu sehir efsanelerini yayanlar, mama firmalarinin parali kalemsorleridir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2022 Saat 19:01 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|