Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yusef Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yusef Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş
    Gönderim Zamanı: 04 Oca 2022 Saat 21:22
Merhaba kadir hocam. 5 yaşını yeni dolduracak oğlum boy 115,kilo 19.bir ay önce ana sınıfına başladı. İki gün okulda, 3 gün evde. Evet biliyorum ilk iki yıl böyle geçecek hele şu Pandemi de eve kapanmamızda tuz biber oldu. Hiç hasta olmamışlarfı. 3 ğlun var 16,12 ve 5 yaşlarında resmen döküldük.hele şu ara... Sizin tavsiyeleriniz devam ediyoruz. 5 yaş oğlum okdürük burun tıkanıklığı hiç bitmiyor. Hele bide 10 güne bir yoklayan ateş var 37_38,5 arası oluyor. Müdahale etmiyorum ateşsiz düşüyor. Genel olarak iyi  yemesi içmesi keyfi. 10 gün önce aile hekimine götürdüm. Nezle dedi Azitro 200,yarım ölçek ve Erdostin 1 ölçek vermiş alıp kullanmadım. Hocam bu arada yoklayan ateş ne anlama geliyor? İyimi, kötümü bilemedin. Birşey yapmalıyız? Lütfen fikirleriniz altın değerinde benim için. İnanın okuldan almayı bile düşünüyorum CryCrysaygılar sunuyorum hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119175
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2022 Saat 03:22
SAKIN Turk doktorlarin teshislerine inanmayin.. 
Iste boyle SALAKLAR; hem "Nezle" der, hem antibiyotik baslarlar! 
38 ustune ates denir. 
Ayrica da, ates vucudun savunmasidir. Ilgili makaleleri Yazarlar kismindan okuyun. 
Turk doktorlari; ates hakkinda hicbir sey bilmezler.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Oca 2022 Saat 18:42
Yukarı Dön
Yusef Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yusef Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2022 Saat 08:14
Ben sizi bulalı 10 yıl oldu hocam. Bütün yazılarınızı defalarca okudum. Hala hergün yeni mesajlara şöyle bir göz atarım. Sayenizde çocuklarım antibiyotikten kurtuldu. Ve gereksiz birçok ilaçtan. Allah Bin kez razı olsun sizden. Ama işte anneliktenmidir nedir illa Bi endişelenip size sorucam. ☺️Yine 5 yaşında oğlum gece 39.5 lara kadar ateşledi. 5 gün normal 3 gün ateş. Öksürük burun akıntısı şu bir aydır hiç geçmedi. 2 çocuk daha ana sınıfına yolladım ya hastalardı ya iyiler. Bu hep hasta olunca korkuyor insan haliyle. Bi kan tahtahlili yaptırsammı hocam bu ateşi için.,?? Bukez de başımız daha çok ağrır diyede korkuyorum. Yok şu var yok bu varConfusedoff offff
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119175
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2022 Saat 18:44
Ates +Agiz kokusu +Dil pasini takip edin. 
Supheli olursaniz, Kan Sayimi yaptirin. 
Yukarı Dön
Yusef Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yusef Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2022 Saat 19:01
Ağız kokusu, dilde pas yok. Dün geceden beri ateş 38,5 39,3 lerde gidip geliyor. Balgamlı öksürük ve burun tıkanık zaman zaman akıyor. Ateşine müdahe etmiyorum. Sizinde dediğiniz gibi iyileşmeden yeniden virüs kapıyor ve tekrar hastalanıyor. Sabır etmekten başka çarem kalmadı. Ayağına kadar gittiymiz doktorlar tenezzül buyurup biz sormazssak çocuğa koyduğu teşhisi bile söylemezken, soruncada söylesem anlayacaksınız  diyen müsvettelere rağmen oralardan kıymetli vaktinizi ayırıp bize cevap veriyorsunuz Yaa.. 🤲hocam, bizleri rahatlatıyorsunuz rabbim sizi iki cihandada mükafatlandırsın. Varlığınız benim için en büyük servet. Allah a emanet olun.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.