|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yusef ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2021 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2022 Saat 21:22 |
Merhaba kadir hocam. 5 yaşını yeni dolduracak oğlum boy 115,kilo 19.bir ay önce ana sınıfına başladı. İki gün okulda, 3 gün evde. Evet biliyorum ilk iki yıl böyle geçecek hele şu Pandemi de eve kapanmamızda tuz biber oldu. Hiç hasta olmamışlarfı. 3 ğlun var 16,12 ve 5 yaşlarında resmen döküldük.hele şu ara... Sizin tavsiyeleriniz devam ediyoruz. 5 yaş oğlum okdürük burun tıkanıklığı hiç bitmiyor. Hele bide 10 güne bir yoklayan ateş var 37_38,5 arası oluyor. Müdahale etmiyorum ateşsiz düşüyor. Genel olarak iyi yemesi içmesi keyfi. 10 gün önce aile hekimine götürdüm. Nezle dedi Azitro 200,yarım ölçek ve Erdostin 1 ölçek vermiş alıp kullanmadım. Hocam bu arada yoklayan ateş ne anlama geliyor? İyimi, kötümü bilemedin. Birşey yapmalıyız? Lütfen fikirleriniz altın değerinde benim için. İnanın okuldan almayı bile düşünüyorum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119175 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Turk doktorlarin teshislerine inanmayin..
Iste boyle SALAKLAR; hem "Nezle" der, hem antibiyotik baslarlar! 38 ustune ates denir. Ayrica da, ates vucudun savunmasidir. Ilgili makaleleri Yazarlar kismindan okuyun. Turk doktorlari; ates hakkinda hicbir sey bilmezler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Oca 2022 Saat 18:42 |
|
![]() |
|
Yusef ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2021 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben sizi bulalı 10 yıl oldu hocam. Bütün yazılarınızı defalarca okudum. Hala hergün yeni mesajlara şöyle bir göz atarım. Sayenizde çocuklarım antibiyotikten kurtuldu. Ve gereksiz birçok ilaçtan. Allah Bin kez razı olsun sizden. Ama işte anneliktenmidir nedir illa Bi endişelenip size sorucam. ☺️Yine 5 yaşında oğlum gece 39.5 lara kadar ateşledi. 5 gün normal 3 gün ateş. Öksürük burun akıntısı şu bir aydır hiç geçmedi. 2 çocuk daha ana sınıfına yolladım ya hastalardı ya iyiler. Bu hep hasta olunca korkuyor insan haliyle. Bi kan tahtahlili yaptırsammı hocam bu ateşi için.,?? Bukez de başımız daha çok ağrır diyede korkuyorum. Yok şu var yok bu var
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119175 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates +Agiz kokusu +Dil pasini takip edin.
Supheli olursaniz, Kan Sayimi yaptirin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağız kokusu, dilde pas yok. Dün geceden beri ateş 38,5 39,3 lerde gidip geliyor. Balgamlı öksürük ve burun tıkanık zaman zaman akıyor. Ateşine müdahe etmiyorum. Sizinde dediğiniz gibi iyileşmeden yeniden virüs kapıyor ve tekrar hastalanıyor. Sabır etmekten başka çarem kalmadı. Ayağına kadar gittiymiz doktorlar tenezzül buyurup biz sormazssak çocuğa koyduğu teşhisi bile söylemezken, soruncada söylesem anlayacaksınız diyen müsvettelere rağmen oralardan kıymetli vaktinizi ayırıp bize cevap veriyorsunuz Yaa.. 🤲hocam, bizleri rahatlatıyorsunuz rabbim sizi iki cihandada mükafatlandırsın. Varlığınız benim için en büyük servet. Allah a emanet olun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|