Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Böbrek genişlemesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Böbrek genişlemesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yasyas Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 228
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasyas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Böbrek genişlemesi
    Gönderim Zamanı: 04 Oca 2022 Saat 15:59
Kadir bey gebeliğimde böbrek genişlemesi görülmüştü doğumdan sonra takip edilecek denmişti kasım ve ocak usglerini ekliyorum. Çocuk doktoru büyümenin devam ettiğini söyledi ve idrar tahlili istedi. Tahlil temizse bu büyüme tıkanıkla alakalıdır nefrolojiye gitmeniz gerekiyor dedi ne önerirsiniz?

29eylül doğumlu 3700 doğum 
Hastane çıkış 3400
İlk ay 5200
İkinci ay 6200
Üçüncü ay 6700
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119328
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2022 Saat 19:12
20 sene evvel her hamileye uygulanan SAHTEKARLIK gene hortlamis!! 
Sakin bu PUSTLARA inanmayin. Bunlar assagilik dolanditricilar.
Sirf daha fazla US cekebilmek icin bu dolandiriciliklari uyguluyorlar. 
Sakin inanmayin, sakin hicbir sey yapmayin.

Assagilik sahtekarlar! Bu hakaretlerimi AYNEN kendilerine iletin.. 
Yukarı Dön
Yasyas Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 228
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasyas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2022 Saat 19:24
Çok teşekkür ederim kadir bey ben de sordum büyüme devam etse ne yapılacak böbrekle ilgili operasyon mu? Birşey diyemediler nefroloji tıkanıklığı bulucak dediler. Tıkanıklık ya da kapalılık olsa çiş de sorun yaşamaz mı dedim daha yukarlarda da olabilir darlık tıkanıklık dediler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119328
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2022 Saat 20:14
Darlik NEREDE olursa olsun, idrar GECEMEZ!! Cocuk kandiriyorlar  sanki! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.