|
Acı cekiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2021 Saat 17:02 |
Hocam tek doz aşidan sonra covit olmustum gelzaman git zaman 14 gun once 2.doz aşımı da oldum.3 cocugum var biri 18 aylik bebek digeri 5 yasinda bu yil okula yeni basladi.biliyorum eski yazilarinizi defalarca okudum.kitabinizi aldim altini çize cize okuyorum.hocam biz yine hastayiz okula giden cocugum oldu once sonra bebegim simdi ben.hocam etim kemigimden ayriliyor oksururken bagrim parcalaniyor ates 38 39 arasi bu sabah balgamim kanliydi bugun 3.günüm ama yari baygin halde apar topar acile goturuldum.oyleki agridan acidan cok ozur diliyorum altima kacirmisim bu yasta.cok cok acı cekiyorum orda hemen atom serum yaptilar ben agrimin kesildigine razi oldum.ama agrilarim ilaca ragmen tm kesilmedi.wbc dusuk 8 crp 31 siz wbc onemli diyorsunuz biliyorum dilimin resmini yukledim nefesim kokuyormu bilmiyorum ama agzim katran tadi var.hocam ben dayanamiyorum.cok ağlıyorum verilen ilac macrol vitamin c gargara ne yapmaliyim.cocuklarimda ozellikle en ufak da ben gibi ememiyor aci cekiyor oksuruk var agiz burun akintisi var henuz goturmedik onu
Düzenleyen seyla.gazi - 30 Ara 2021 Saat 18:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"atom serum" MU??? O da neyin nesi? Tipik Turk doktor sahtekariligi..Kimbilir o serum icine ne sacma-sapan
ilaclar sokusturdular ve boyle pazarlayip, halki dolandiriyorlar!
Bogaz agriniz varsa, "Tantum Verde Sprey" kullanin. SAKIN, antibiyotik baslamayin, hicbir ilac kullanmayin. |
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Vitamin antibiyotik agri kesici karmasi imiş.etkiai 24 saat surdu sadece.hocam anlamadigim bir konu sahtekarligin 3 safhası yetiskinler icinde mi gecerli.hocam benim belirtiler covite cok benziyordu ama 14 gün once ası oldugum icin sahte pozitiflik cikabilirmiş.akciger filmi temiz oldugu icin covit servise gonderilmedim.suan daha iyi gibiyim ama agiz etrafim uçuklar cikti cocuklar salya sümuk ateş degisken.iştah yok kucuk sadece emiyor balli limonlubsuyu iciremiyorum.influlanza testi ve covid testi yaptiraymmi birde şu bahsi gecen ilaci enfluviri kullanmamizi onerirmisiniz
Düzenleyen seyla.gazi - 01 Oca 2022 Saat 17:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen gecerlidir!
Grip de olsa, Covid de olsa, yapilacaklar AYNIDIR! Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Hocam 18aylık kızım sadece emiyor geceleri ateşi cikiyor oksuruk burun akintisi devam ediyor bugün 6.günü ama farkli olarak surekli uyku hali var ve hic olmadigi kadar yorgun halsiz endişelenmelimiyim?bu durumda kullanabilecegim vitamin varmidir? 600ml sut ve önerdiginiz olcude et tuketimi yok oyuzden soruyorum.
Düzenleyen seyla.gazi - 03 Oca 2022 Saat 17:53 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN ilac/vitamin vermeyin. Sadece D vitamini verin.
Birakin istirahat etsin. Kendiliginden, cok daha hizli iyilesir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Teeekkur ederim hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|