|
Yine yürüme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bszmra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 19:37 |
Kadir bey
Daha önce yazmıştım. Yürümesinde hala sıkıntı var. Özellikle uykudan uyanınca elimden tutup yürümek istiyor adımlarını yavaş yavaş atıyor. Gözlerindeki kızarıklık azaldı ama hala var. Dudakları kuru çatlamış gibi. Bugün doktora gittik geçen seferki testlere ek yine test istediler Çıkan sonuçlar Sedimantasyon 19mm Fibrinojen 4.13 g/L Wbc 13.88 Plt 411 Hgb 11.5 Ayrıca da aşağıdaki tetkikleri de istediler. Bt beyin kontrastsız Mrg beyin swı Mrg beyin difüzyon Mrg beyin kontrastsız |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Mrg" NE???
Bir sorsaniza... Dusundugu hastalik cikarsa, NE YAPACAKMIS?? Bos isler!
|
|
![]() |
|
Bszmra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mrg--> MR istediler onun kodu herhalde hocam. İnanılmaz bir korku var içimizde birşey varsa eğer tetkik ettirmezsek ilerde daha kötü olursa diye.
Kızkardeşim 28 30 yıl önce 1.5 2 yaşlarındayken yürüme sorunuyla başlayan sonra zamanla yürümesi biten belirtiyle doktor doktor gezdiğinde boyundan beline doğru biyerde kist olduğu saptanmş. Ameliyat olup iyileşmişti. Aklımıza bu geliyor. Ya bunda da öyle olursa diye.
Düzenleyen Bszmra - 23 Ara 2021 Saat 20:19 |
|
![]() |
|
Bir de romatizmal olabilir dedi. Çocuk nörolojisinden, çocuk romatolojisinden bir de ortopediden randevu alın dedi.
Düzenleyen Bszmra - 23 Ara 2021 Saat 20:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" Bir de romatizmal olabilir dedi"
1- Cocuk Romatizmasi (Akut Eklem Romatizmasi) 12 yasindan evvel olmaz! 2- Cocuk Romatizmasi; hayat boyu 1 defa olur VE 3 gun surer. Bu salak doktorun hicbir seyden haberi yok, sizi gereksiz masraflara sokacak! Sizin dediginiz gibi bir kist varsa; BEYIN Tomografisi ve MR ile mi teshis konulacak MIS??? 1 hafta kadar daha sabredin, devam ederse, bir Noroloji doktoru gorsun. Basit bir Rontgen ile belli olur. |
|
![]() |
|
Size teşşekür etmek için yazıyorum hocam. Dediğiniz gibi 1 hafta sabrettim başka hiçbirşey yapmadım doktor doktor gezmedim mr röntgen de çektirmedim. Sonuçta yürümesi düzeldi. Eski haline döndü.
İyi ki varsınız size yazamasam panikle herbir tahlile teşhise evet diyecektim. Doktor doktor gezecektik. Bizi rahatlattınız. Allahım size sağlıklı uzun ömürler versin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Akilli insanin hali baska turlu olur
![]() Keske herkes sizin gibi soz dinlese!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|