Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yine yürüme sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yine yürüme sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bszmra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 54
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bszmra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yine yürüme sorunu
    Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 19:37
Kadir bey
Daha önce yazmıştım. Yürümesinde hala sıkıntı var. Özellikle uykudan uyanınca elimden tutup yürümek istiyor adımlarını yavaş yavaş atıyor.
Gözlerindeki kızarıklık azaldı ama hala var.
Dudakları kuru çatlamış gibi.
Bugün doktora gittik geçen seferki testlere ek yine test istediler
Çıkan sonuçlar
Sedimantasyon 19mm
Fibrinojen 4.13 g/L
Wbc 13.88
Plt 411
Hgb 11.5
Ayrıca da aşağıdaki tetkikleri de istediler.
Bt beyin kontrastsız
Mrg beyin swı
Mrg beyin difüzyon
Mrg beyin kontrastsız

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119273
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 20:08
"Mrg" NE??? 

Bir sorsaniza... Dusundugu hastalik cikarsa, NE YAPACAKMIS?? 
Bos isler!
Yukarı Dön
Bszmra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bszmra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 20:12
Mrg--> MR istediler onun kodu herhalde hocam. İnanılmaz bir korku var içimizde birşey varsa eğer tetkik ettirmezsek ilerde daha kötü olursa diye.
Kızkardeşim 28 30 yıl önce 1.5 2 yaşlarındayken yürüme sorunuyla başlayan sonra zamanla yürümesi biten belirtiyle doktor doktor gezdiğinde boyundan beline doğru biyerde kist olduğu saptanmş. Ameliyat olup iyileşmişti. Aklımıza bu geliyor. Ya bunda da öyle olursa diye.

Düzenleyen Bszmra - 23 Ara 2021 Saat 20:19
Yukarı Dön
Bszmra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bszmra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 20:15
Bir de romatizmal olabilir dedi. Çocuk nörolojisinden, çocuk romatolojisinden bir de ortopediden randevu alın dedi.

Düzenleyen Bszmra - 23 Ara 2021 Saat 20:20
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 20:33
     " Bir de romatizmal olabilir dedi"
1- Cocuk Romatizmasi (Akut Eklem Romatizmasi) 12 yasindan evvel olmaz!
2- Cocuk Romatizmasi; hayat boyu 1 defa olur  VE 3 gun surer. 
Bu salak doktorun hicbir seyden haberi yok, sizi gereksiz masraflara sokacak! 
Sizin dediginiz gibi bir kist varsa; BEYIN Tomografisi ve MR ile mi teshis konulacak MIS??? 
1 hafta kadar daha sabredin, devam ederse, bir Noroloji doktoru gorsun. Basit bir Rontgen ile belli olur. 

Yukarı Dön
Bszmra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bszmra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2022 Saat 23:41
Size teşşekür etmek için yazıyorum hocam. Dediğiniz gibi 1 hafta sabrettim başka hiçbirşey yapmadım doktor doktor gezmedim mr röntgen de çektirmedim. Sonuçta yürümesi düzeldi. Eski haline döndü.
İyi ki varsınız size yazamasam panikle herbir tahlile teşhise evet diyecektim. Doktor doktor gezecektik. Bizi rahatlattınız. 
Allahım size sağlıklı uzun ömürler versin.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2022 Saat 00:08
Akilli insanin hali baska turlu olur  Geek ..
Keske herkes sizin gibi soz dinlese! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.