Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zaturre
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Zaturre

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Essraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Essraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zaturre
    Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 03:02
Hocam kizim 8 aylık 4 gün önce burun akintisi oksuruk başladı burnunu hep temizledim  hafif hirilti baslayinca ventolin hava verdim gecmeyince doktora goturdum zaturre teshisi kondu ventolin hava ve cortair verdi ayrica macrol 125 ml verdi . Hocam üzüntüden saatlerdir ağlıyorum nasıl fark etmedim diye nasıl 2-3 gün içinde zature oldu diye 6 yaşında bir kızım daha var anaokuluna gidiyor onda da vardı şiddetli öksürük ona da doktor hava verdi. 8 aylik bebeğimin röntgen ve tahlil sonucunu yolluyorum yorum yaparsanız çok mutlu olurum 
Yukarı Dön
Essraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Essraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 03:04
Yukarı Dön
Essraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Essraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 03:06
Bu arada ateş falan olmadı bebeğimde hafif öksürük ve burun akıntısı vardi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119361
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 18:46
Yazilarimi okumazsaniz, bu assagilk CAKALLAR sizi boyle isirirlar!! 
Neresini duzeltsek ki!!!
1- Rontgen:temiz, Zaturre filan yok!  Ki.i.dan uydurmus. 
2- Zaturre olsa, solunum sayisi; dakikada 60'in ustunde olur... 
3- Ventolin 4 yasindan evvel KULLANILMAZ!  Asiri carpinti yapar. 
4- WBC degeri :NORMAL. Cocuklardaki WBC degerini nasil oldu ise, bu laboratuvar OGRENMIS!!! (Mucize!!)
 Ama Turkiye'nin salak doktorlari hala ogrenemediler. 
5- o SARLATAN DOKTOR, hava verdi, sizde "HAVANIZI ALDINIZ"!!!! Kac para yazdi faturaya? 
Bir seferlik hava vermekle ne oluyor ise!!!

SAKIN bu sahtekara kanmayin... Bunlara bu sekilde egitim veren PUST Tip Fakulteleri var. 
Sadece: Limonlu bal, Serum FIz, ColdMix ve ara ara Sicak buhar uyguayin.
Oksuruk vucudun savunmasidir.
Keske: en azindan "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okumus olsa idiniz, bu kadar uzulmezdiniz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ara 2021 Saat 18:49
Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 434
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2021 Saat 11:30
Hocam merhaba 4 yaşındaki  bebeğe ventolin verilmezmi  gerçekten  oğlum bir yaşında  geçen pazartesi gününden beri evde hava veriyorum  hem ventolin  hem cortair  bebeğimin öksürüğü  kesildi  hiriltisi  devam  ediyor  ben ne yapıyım  şimdi çok kötüyüm 20 gündür düzelemedi  oğlum ne iştah kaldı ne birsey  çok üzgünüm  kilo bile verdi oğlum şimdi bu hirilti  nasıl geçecek lütfen yardımcı olurmusunuz 😪
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2021 Saat 20:11
Oksurugu boyle sahte usullerle keserseniz, hastalik Akcigerlere iner. 
Cok okumaniz lazim COK! 
Ventolin ve Cortair ile oksuruk kesmek marifet degil, DOLANDIRICILIKTIR. Ama ne yaparsinzi ki, Turk halki
boyle sahtekarliklara bayilir. 
Ates, oksuruk, kusma ve ishal, vucudun savunma mekanizmalaridir. Tam da Turk halki bunlari baskilamayi
 pek sever  ve o yuzden, bu sahtekarlar cok iyi is yaparlar. 
Bunlardan uzak durun.  

Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 434
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2021 Saat 20:32
Peki hocam kulakta sıvı var 5 gün illiadin  kullandım bugün kontrolü vardı sıvı hala devam ediyor  illiadini  vermeye devam edeyimmi  hocam bir yaşında 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2021 Saat 20:50
Yazarlar kismindaki: "Kulaginda sivi var" makalemi okuyun. 
Bu konu; Turkiye'de uygulanan en muhtesem sahtekarliklardan biridir. 
Onlara kaldiginda, o sivi hic bitmez ve ancak siz bikarak ameliyatlara razi hale gelince biter. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.