|
Zaturre |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Essraa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ZaturreGönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 03:02 |
|
Hocam kizim 8 aylık 4 gün önce burun akintisi oksuruk başladı burnunu hep temizledim hafif hirilti baslayinca ventolin hava verdim gecmeyince doktora goturdum zaturre teshisi kondu ventolin hava ve cortair verdi ayrica macrol 125 ml verdi . Hocam üzüntüden saatlerdir ağlıyorum nasıl fark etmedim diye nasıl 2-3 gün içinde zature oldu diye 6 yaşında bir kızım daha var anaokuluna gidiyor onda da vardı şiddetli öksürük ona da doktor hava verdi. 8 aylik bebeğimin röntgen ve tahlil sonucunu yolluyorum yorum yaparsanız çok mutlu olurum
|
|
![]() |
|
Essraa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 03:04 |
![]() |
|
Essraa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 03:06 |
|
Bu arada ateş falan olmadı bebeğimde hafif öksürük ve burun akıntısı vardi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 18:46 |
|
Yazilarimi okumazsaniz, bu assagilk CAKALLAR sizi boyle isirirlar!!
Neresini duzeltsek ki!!! 1- Rontgen:temiz, Zaturre filan yok! Ki.i.dan uydurmus. 2- Zaturre olsa, solunum sayisi; dakikada 60'in ustunde olur... 3- Ventolin 4 yasindan evvel KULLANILMAZ! Asiri carpinti yapar. 4- WBC degeri :NORMAL. Cocuklardaki WBC degerini nasil oldu ise, bu laboratuvar OGRENMIS!!! (Mucize!!) Ama Turkiye'nin salak doktorlari hala ogrenemediler. 5- o SARLATAN DOKTOR, hava verdi, sizde "HAVANIZI ALDINIZ"!!!! Kac para yazdi faturaya? Bir seferlik hava vermekle ne oluyor ise!!! SAKIN bu sahtekara kanmayin... Bunlara bu sekilde egitim veren PUST Tip Fakulteleri var. Sadece: Limonlu bal, Serum FIz, ColdMix ve ara ara Sicak buhar uyguayin. Oksuruk vucudun savunmasidir. Keske: en azindan "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okumus olsa idiniz, bu kadar uzulmezdiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ara 2021 Saat 18:49 |
|
![]() |
|
Melek57
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2021 Saat 11:30 |
|
Hocam merhaba 4 yaşındaki bebeğe ventolin verilmezmi gerçekten oğlum bir yaşında geçen pazartesi gününden beri evde hava veriyorum hem ventolin hem cortair bebeğimin öksürüğü kesildi hiriltisi devam ediyor ben ne yapıyım şimdi çok kötüyüm 20 gündür düzelemedi oğlum ne iştah kaldı ne birsey çok üzgünüm kilo bile verdi oğlum şimdi bu hirilti nasıl geçecek lütfen yardımcı olurmusunuz 😪
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2021 Saat 20:11 |
|
Oksurugu boyle sahte usullerle keserseniz, hastalik Akcigerlere iner.
Cok okumaniz lazim COK! Ventolin ve Cortair ile oksuruk kesmek marifet degil, DOLANDIRICILIKTIR. Ama ne yaparsinzi ki, Turk halki boyle sahtekarliklara bayilir. Ates, oksuruk, kusma ve ishal, vucudun savunma mekanizmalaridir. Tam da Turk halki bunlari baskilamayi pek sever ve o yuzden, bu sahtekarlar cok iyi is yaparlar. Bunlardan uzak durun. |
|
![]() |
|
Melek57
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2021 Saat 20:32 |
|
Peki hocam kulakta sıvı var 5 gün illiadin kullandım bugün kontrolü vardı sıvı hala devam ediyor illiadini vermeye devam edeyimmi hocam bir yaşında
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2021 Saat 20:50 |
|
Yazarlar kismindaki: "Kulaginda sivi var" makalemi okuyun.
Bu konu; Turkiye'de uygulanan en muhtesem sahtekarliklardan biridir. Onlara kaldiginda, o sivi hic bitmez ve ancak siz bikarak ameliyatlara razi hale gelince biter.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|