Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bilgi alma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bilgi alma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ferdi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ferdi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bilgi alma
    Gönderim Zamanı: 21 Ara 2021 Saat 15:54
Hocam merhaba hocam benim romatizma hastalığım var ayaklarım şişiyor eklemlerim ağrıyor bunun için hastaneye gittim ve bana pleguenil hap verdiler ve bunu hayatım boyunca kullanmam gerektiğini söyledi ler ama yinede bir faydası yok hocam bunun bildiginiz bir tedavisi varmı yada tanıdıgınız biri varmı acaba yardımcı olabilecek
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118432
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2021 Saat 19:57
Once TESHISIN dogru konmasi lazim... 
"Romatizma" bir grup hastaligin GENEL adidir.. 
1- Akut Eklem Romatizmasi: Cocuklarda olur, 3 gunden fazla surmez.
2- Romatoid artrit: Kucuk eklemleri ( bilhassa elleri) tutar, (sislik olmaz) Plaquenil burada kullanilir.
3- Gut hastaligi ile karistirilabilir, Gut hastaliginda bilhassa ayak basparmaginda agri ve sekil bozuklugu olur.
4- Dolasim bozuklugu olabilir, (keriz doktorlar anlamazlar)  Iyi bir Dahiliye doktorunun gormesi gerekir. 
Yukarı Dön
Ferdi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ferdi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2021 Saat 09:06
Çok teşekkür ederim hocam ben dahiliye doktoruna gidip tahlil yaptırayım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim tahlil sonuçlarını yine söylerim hocam 
Yukarı Dön
Ferdi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ferdi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2021 Saat 21:41
Merhaba hocam dahiliye ye gittim orası ramotolojiye gönderdi periferik spondiloartrit tanısı konuldu Verdigi ilaçlar salazopyrin 500mg prednol 4mg rantudil 60mg lansor 30mg ilaç verildi hocam Yorumunuz nedir hocam teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118432
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2021 Saat 02:45
Teshis dogru ise, tedavi de dogru. Ilaclari kullanin bakalim. 
Yukarı Dön
Ferdi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ferdi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2021 Saat 08:00
Tamam hocam çok teşekkür ederim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.