|
Hürafeler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Simarabel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Simarabel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2021 Saat 20:15 |
Kadir Hocam,
Eşim oğlumuzun saçına takmış durumda, hem cok terletiyormuş, hem de vitaminler saça gidiyormuş, onun için çok hasta oluyormuş. Bu kadar cahil olamaz diye düşüyorum herhalde annesinin, iş arkadaşlarının etkisinde kalıyor. Yani insan kocasının böyle düşünüyor olmasına inanmak istemiyor😒 Lütfen bana vitaminlerin saça gitmesi ve vucudun vitaminsiz kalması hürafesi hakkında bilgi verseniz de, ben de gözüne soksam. Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok SACMA bir iddia.. Ama orasi Turkiye ve Turk halki bilgi sahibi olmadan "fikir" sahibi olmayi cok sever.
Eger, boyle bir durum olsa idi, kadinlarda olurdu! Bir kere, saclar OLU dokudur!! Ne sinir ne de damar dokusu vardir. Vitaminlerin saclara gitmesi gibi bir durum YOK! Boyle sacma sapan iddialarla ugrasmayin. Birakin kendi "Cahillik cukurunda" debelenip dursunlar!
|
|
![]() |
|
Simarabel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Simarabel
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun Hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|