Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Korona
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Korona

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Korona
    Gönderim Zamanı: 18 Kas 2021 Saat 18:09
Hocam merhaba 2 gün önce 5 yaşındaki kızım ile kardeşime yatılı misafirliğe gittim çocukları hastaydı kayınvalidesi de bacakları ağrıyor diye Hastaneye gitmiş dün gece testi pozitif cikti.ben bu sabah evime döndüm kızımla endişelendim açıkçası geçmemiş olabilir mi bize,eşimle kızımla odalari ayırmalı mıyız maske takmaliyim kızımın yanında birlikte gitmiştik çünkü...
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2021 Saat 18:13
Hocam bir de kayınvalidesi dışarı ile 10 gündür çıkmamış torun okuldan getirmiş muhtemelen ev ahalisinde bir belirti yok.hocam koranaya yakalandıktan kaç gün sonra pozitif olsa bile bulaş riski kalmaz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118539
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2021 Saat 18:59
En az 1 hafta sonra belirtileri baslar. Yapilabilecek bir sey yok..
Ilac almayin, sakin ates dusurmeyin. 
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2021 Saat 20:08
Hocam tekrar merhaba bugün temasimin 4. Günü boğaz ağrısı ve bademcik şişmesi gibi bir durum var göğüs agrım var yanıyor sanki derin nefes alınca. biraz da halsizlik var. Burun akıntısı tıkanıklığı yok,ateş,yok. Eğer Pozitifsem göğüse inmemesi için sıcak su buharı hariç yapabileceğim başka birşey var mi
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2021 Saat 15:14
Hocam 5 gün önce pozitif yakınıma temas ettim bugün 5. Gün de test yaptırdım pozitif cikti.biraz belli belirsiz baş ağrısı gelip gidiyor.fakat başka sempto. yok nefes alırken iki göğüs arası ağrıyor acıyor gibi ama öksürük  yok boğaz bademcik şişmesi gibi var sadece. Ne yapabilirim hocam bal limon sıcak su buharı dışında teşekkürler.kac gün sürer hocam bugün pozitif cikti ama.temasim 5. Gün önce sıkıntılı evreyi atlatmış miyim

Düzenleyen Tlnumy - 21 Kas 2021 Saat 17:15
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2021 Saat 20:00
SAKIN; Ates dusurmeyin, bakanligin verdigi ilaclari KULLANMAYIN!!! 
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2021 Saat 18:18
Hocam ilaçları kullanmıyorum Ateşim hiç çıkmıyor örtünüyorum terlemeye çalışıyorum ateş çıkamasi normal mı.Koku kaybı dün başladı tat var alıyorum ama bu göğüs ağrısı yanması telaslandiriyor sıcak su buharı yapıyorum başka bir öneriniz olur mu iyileşme süreci baslamis midir teşekkürler 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2021 Saat 18:34
Az sayida virus almissiniz. Asi yapilmis kadar araz olacak. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.