|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2021 Saat 23:30 |
Hocam merhaba önceki yazılarınızı sürekli okuyoruz şimdi de bulmaya çalıştım ancak bazen insanın eli ayağı bir birine dolaşıyor , 5,5 yaşında oğlumuz 2 saat önce yatmadan kulağım ağrıyor dedi ben de oturur vaziyette başını geriye biraz yatırarak İliadin damla 2şerkere damlattim uyudu az önce ağrıyla uyandı şimdi yerinde duramiyor ne yapmamızı önerirsiniz ateş yok öksürük ağladığı için oluyor ama yoktu genel olarak burun tıkanıklığı oluyor dünden beri biraz burnu daha dolu gibi her gece serum fizyolojik yapıyoruz ama böylesi ilk defa oluyor ağrı kesici olarak birşey verebilir miyiz?
Düzenleyen esşi - 17 Kas 2021 Saat 23:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agri olursa, iki defadan fazla damlatabilirsiniz. Sure onemli. 5 gunu gecmesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|