Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sık sık nefes alıp verme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sık sık nefes alıp verme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kubish87 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kubish87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sık sık nefes alıp verme
    Gönderim Zamanı: 11 Kas 2021 Saat 18:15
Kadir Bey merhabalar.
6 yaşında oğlumun bi kaç gündür burun akıntısı ve öksürüğü vardı. Dün öksürük arttı ve akşam da nefes alış verişi hızlandı. 60 dan daha az; ama bu durum onu halsizleştirdi sanıyorum ve ben de ciğerlerinde bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek için doktora götürdüm. Viral bronşiolit olduğunu, boğazlarında ve sol kulağında da kızarıklık olduğunu söyledi. Hava verelim ferahlasın dedi. Reçeteye de 
Ventolin, Cortair, Asist, zyrtec ve bir de antibiyotik verdi. Aslında çok ilaç vermeyen bir doktor. Ben de şaşırdım. Şimdi evde ilaçlarımızla bekliyoruz. Henüz vermeye de elim gitmiyor doğrusu. Ama nefes alış verişi sıklaşıyor arada. Serum fizyolojik başladım burnuna. Bal limon zaten devamlı veriyorum. Biliyorum eski konularda çokca yazdınız. Geceden beri okuyorum; ama yine de size yazmak istedim.
 Şimdiden teşekkür ederim..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2021 Saat 18:41
Cok mu aradiniz bu ahmagi?? 
2 yasindan buyuk cocuklarda, "Bronsiolit" OLMAZ!!! 
SAKIN o sahtekarin verdigi hicbir ilaci kullanmayin! "Sahtekarligin 1. Safha" ilaclarini vermis! 
Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi Forum ilk sayfasindan okuyun. 
Benden ogrendiklerinizi uygulayin. 
Sol kulakta bir "kizariklik" olsa, cocuk agridan yeri-gogu yikardi..
Kulak agrisi olmadigi surece, kulaklarda; "Kizariklik", "Su birikmesi" gibi salakca iddialara inanmayin. 
Yukarı Dön
kubish87 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kubish87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2021 Saat 19:46
Çok teşekkür ederim Kadir Bey.. Sahtekarlığın 3 safhası yazınızı okudum dün geceden beri, aynen dediğiniz ilaçlar çıktı karşımıza. Şimdi öksürüğü çok yoğun değil; ama balgam var, çıkartmakta zorlanıyor. Hafif ateşi de var. Kulağı ağrımadıkça illiadin damla kullanmayacağım, serum fizyolojiğe devam edeceğim. Nefes alışında sıkıntı artarsa yapabileceğim bir şey var mı acaba? Nefes verişi hızlanıyor arada. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2021 Saat 02:34
ATES+Solunum sayisi 60'in ustunde, ve agizdan beslenemiyorsa, onemli bir sey var demektir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.