|
Kafada yarilma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2021 Saat 10:37 |
Hocam merhaba, cocuklarim oynarken buyuk olan kafasini kapinin tam kose kısmına çarpmış ve kafasinda kesik gibi yara acildi. Biraz kanadi ve durdu. Hafif sislik vardi ama sonra o da indi. Bas donmesi, kusma gibi hiçbir
sikayeti olmadi. Ama kesik olan kısım hafiften açık gibi duruyor. Pansuman yaptırdık yalnizca, dikiş yaptirmadik. Doktor mikrop kapmasin diye sadece dikis yapabilirim deyince istemedik. 10gun boyunca pansuman yapmamizi söyledi. Bu arada da augmentin yazmış ama ben kullanip kullanmama konusunda kararsiz kaldim. Onun yerine antibiyotikli krem kullansam olur mu sizce? Veya ne tavsiye edersiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben senelerden beri sacli derideki yarilmalarda, ASLA dikis kullanmiyorum, Kesi hattinin kenarindaki saclari
iplik gibi kullanarak, dugum atarim.. EGER, 24 saati gecmesi ise, kendiniz bile yapabilirsiniz. Ama; erkek ise, ve saclari kisa ise, yapamazsiniz. Cerrahi mudahale yapilamayacak ise, sadece Batticon veya benzerini surun. SAKIN krem surmeyin!
|
|
![]() |
|
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba,
Resmini yüklüyorum, sacini baglayamadim ama iki tarafindaki saclari tutup sikica lastikledim. Onun da resmini ekledim. Yara birlesmis midir emin degilim. Bir de 10 gun boyunca kapali kalsin dediler ama surekli kapali iken nasil kurur yara bilemedim. Sac kismi cok mikroplu diye o sekilde diyormuslar. Ayrica augmentin kullanmalı miyim sizce, ama zaten her yer hastalik, bagisikligi düşsün istemiyorum. Kullanmali miyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeterli derecede siki bagladiniz ise, buda olur.
Sadece; Batticon surun, antibiyotik gerekmez. 3 gun sonra, (yara acilmasin diye)NAZIKCE YIKAYABILIRSINIZ.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|