Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bulantı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bulantı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esşi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 308
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esşi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bulantı
    Gönderim Zamanı: 27 Eki 2021 Saat 19:27
Merhaba hocam , 25 yaşındayım 2.cocugumu emziriyorum 23 aylık kızım anne sütüne devam ediyor. Benim sorum kendimle olacaktı;
Sık tekrarlayan bulantım oluyor hususen bir doktora bunun için gitmedim ama kan değerlerim düşük Akdeniz anemisi yok , baş dönmesiyle beraber halsizlik çöküyor ve bulantı başlıyor giderek de artıyor çok nadir kusuyorum bir gün ya da daha fazla sürüyor nane limon zencefil çayları içiyorum çok faydası olduğunu söyleyemem sonra geçiyor bilemiyorum yediklerimle ilgili de olabilir ama neden böyle oluyor bilemiyorum zor durumda kalıyorum , bununla ilgili yorumunuz nedir bir de bulantı için emziren anne olarak bana ilaç önerebilir misiniz? Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117986
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2021 Saat 19:41
   " ama kan değerlerim düşük Akdeniz anemisi yok "
Baskasinin bictigi kumas ile elbise dikmem!!  
Kan degerlerini yazin. 
Yukarı Dön
esşi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 308
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esşi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2021 Saat 19:52
Hocam yakın zamanda tahlil yaptırmadım ama başka konu başlığında siz tahlillerimi yorumlamıştiniz Akdeniz anemisi testi istediniz yaptırdım negatif çıktı kırmızı et diyeti demiştiniz biraz ona ağırlık verdik değerlerim hafif yükselmişti siz de diyete devam edin demiştiniz. Bulantı hem midemde hemde sırtımda ağrı yapıyor hocam çok kötüyüm önerilerinize ihtiyacım var.

Düzenleyen esşi - 27 Eki 2021 Saat 21:03
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117986
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2021 Saat 03:07
Sual sorarken, soru ile ilgili gecmisiniz hakkinda bilgileri vermeniz benim isimi kolaylastirir. 
Bu tip agrilar, "Safra kesesi"  agrilaridir. 
Bir Dahiliye doktoruna gidin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.