|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2021 Saat 19:04 |
hocam güncelledim mesajımı.. bakar mısınız size zahmet...hocam önceki mesajımda yazmadığım şeyler vardı.. mesajımı şimdi düzenleyebildim.. sanırım benim bilgisrda bir tuhaflık var... bir daha bakma şansınız var mı.. çok teşekkürler.. 1- yapacak bir şey var mı 2- hocam sıcak havlu iyi gelir mi bazı rahatsızlıklara sıcak uygulaması iyi gelmiyor diye biliyorum...3- bugün çok ağrıdığında apranax fort vardı evde..onu içtim...ağrı kesildi diyemem...o da ilginç...karnım çok fazla şiş.. bu arada apandistim yok, 20 yaşımda alınmıştı.. Apranax fort da çok masum bir ağrı kesici değil...ama evde başka yoktu..içmek zorunda kaldım... bir şey olmaz sanırım değil mi Hocam.. yani apranax mideme sanırım zarar verebilir..ama gidip de böbreğe bir şey yapar mi...ben pek ilaç almadığından hiç bir bilgim yok hocam ..bir de her sene yazları en az 2 ay yazlığa gidiyoruz ve bol bol güneşleniyoruz..yine de dvit içmeme gerek var mı..hayatımda hiç içmedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazdigim cevabi begenmediniz mi???
1- Apranax, duz adelelerde, Novalgin gibi gevseme YAPMAZ, yani Bobrek tasi dusurenlerde hicbir ise YARAMAZ!! .. Agri oldugunda, Novalgin tablet , 2 tane alin, gunde:3x2 tabletten fazla almayin. 2- Sicak kompres iyi gelir. 3- Comelip ikinmanizda tas dusurmede yardimci olur.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
estağfirullah cevabı beğenmemek olur mu hocam.. bizi önemseyip yazıyorsunuz.. daha ne isteyelim.. sadece daha önce yazmadığım şeyer vardı, onları eklemiştim..
bir de dvit konusunda hocam... her sene 2 ay temmuz ve ağustos aylarında ful güneşleniyoruz... yine de dvit içmeli miyiz...hiç hayatımızda içmedik...8 yaşındaki kızım da ben de.. hocam son olarak 8 yaşındaki kızım boğazı kötü ve midesi çok bulanıyor... tabiatı ile bir şey yemek istemiyor bulantısı olduğu için...21 kilo... bulantı için emedur fitil var.. verebilir miyim... 8 yaş ve 21 kilodaki kız çocuğu için uygun mu ? hocam bu covid belasından ne yapacağız bilmiyorum.. ben ve kızım 9 eylülde pozitif idik.. aşağı yukarı işte 1 ay oldu... hocam şimdi kızım 3. sınıfa gidiyor.. okulllar felaket durumda..40 kişilik sınıfta ne mesafe ne maske.. üstelik öğretmen de maske takmıyor... ki en çok kişi ile o muhattap... kızım dünden bu yana boğaz ağrısı, 38,5 ateş ve kas ağrıları, halsizlik ile boğuşuyor... hocam 9 eylülde covid geçirdik.. bu kadar kısa sürede kızıma tekrar bulaşmış mıdır covid?
Düzenleyen leyli - 14 Eki 2021 Saat 21:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her sene en az 1 ampul icin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|