Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Covid+
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Covid+

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 854
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Covid+
    Gönderim Zamanı: 14 Eki 2021 Saat 08:38
Hocam iyi günler inşallah sağlığınız sihhatiniz iyidir.Hocam biz ailecek pozitif oldugumuzu öğrendik.ben ,eşim ,annem ve babam hepimizin şükürler olsun aşılarını tamamlamıştır ben ve eşim 2 doz biontek annelerde 3. Dozu biontek oldu simdilik grip gibi geçiyoruz hiç ateş ve eklem ağrıları olmadı sadece bende hafif arasira öksürük var hocam  bizim 6. Günümüz şikayetler başlayalı testi dün yaptırdık . Hemen ilaç geldi ilaçları kullanmıyoruz sadece sizin söylediklerinizi uyguluyoruz hocam.benim sorum ateş öksürük olmaması iyi birseymi annem kalp tansiyon şeker hastası onun için ekstra bisey yapmalimiyim kendim daha önce tüberküloz geçirdim bende ne yapmalıyım .14 ve 6 yaşında cocuklarimda simdilik bir sıkıntı yok .sizin görüşünüz bizim için en doğru olandır.allah sizden razı olsun hocam 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118364
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2021 Saat 18:28
Sadece; istirahat edin, bol sivi gida alin, ates dusurmeyin. 
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2021 Saat 22:35
Kadir hocam birsey daha sormak istiyorum 14 yaşındaki kzimin 2 doz aşısı c.tesi olacaktı ama karantina sürecinde olduğumuz için yapılamıyor şuan bir belirti gözükmüyor  kızımda bir bulaşma varmi bilemiyorum  2. Doz asisni karantina bittikten hemn sonra yaptirmamda bir sakınca olurmu 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2021 Saat 23:24
Olmaz. Gec olmasi daha iyi antikor saglar. 
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2021 Saat 17:55
Kadir hocam iyi günler kovid belirtilerimin başlamasından bu yana 9 gün bitti çift doz asılı olduğumdan grip gibi ayakta ve sizin tavsiyelerinizi uygulayarak geciriyoruz sadece biraz halsizlik var bizde hiç ateş ve öksürük olmamıştı hocam .Benim size sorum 6 yaşında oğlum 14 yaşında kızım var onlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyoruz biraraya gelince zamani kısa tutmaya çalışıyorum hep maskeli oluyoruz.  Ama oğlum artık sürekli beni yanında istiyor acaba benim belirtilerin çıkmasından sayarsam bugün 9 bitti bulaşıcılik kalmismidir acaba hocam oğlum üzüntüden yemek yemiyor bende mecburen artık onunla vakit geçirmek zorunda kalıyorum.bu zaman zarfında ne kadar koruyabildik onuda bilemiyorum maskeli bir araya gelmemiz sorun olurmu 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2021 Saat 19:28
Ates dustu ise; bulasicilik bitmistir! 
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2021 Saat 19:42
Kadir hocam en başından hiç ateşim olmadı öksürüğü m çok azdı sadece koku kaybım oldu iki gün oda düzelmeye başladı. Sizin anlattıklarından anladığım ateş yoksa bulasicilik yok testimi yaptirali 5 gun oldu ama belirtiler başlaması 9  gün oldu bundan sonra ateş olurmu hocam sürekli sivi gıda c vit dvit takviyesi alıyoruz bal limon viks bitki çayları ile iyileşmeye çalışıyoruz hocam

Düzenleyen nil2007 - 16 Eki 2021 Saat 19:59
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2021 Saat 23:45
Bu hastaliktan sonra, tekrar ates OLMAZ! 
Ates olursa, baska sebeptendir. 
C vitamininin Griplere veya diger hastaliklara hicbir olumlu etkisi yoktur. Tamami "Sehir efsanesidir"!! 
Butun caylarda veya Ihlamurlarda iyi gelen, kaynar suyun sicakligidir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.