Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ense agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ense agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
umayey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umayey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ense agrisi
    Gönderim Zamanı: 07 Eki 2021 Saat 23:26
Hocam merhaba,
Kizim şuan 7 yaşında, 20 kilo. 3- 4 gündür hapsirikla başladı dün okuldan geldiğinde hali yoktu ateşi yükseldi. Burun tıkanıklığı ve ensem.agriyor dedi. Sabah biraz daha iyiydi öğleden sonra yürüyecek hali yoktu ateş gene inişli çıkışlı. Hiç ilac vermedim. Sadece illadin damlaya başladım. Bol su içiyor. Istahida yok. Cok az oksuruk var. Hocam grip diye çok takmamistim ama ilk defa ensesini gösterip ağrıyor diyor. Bu ense ağrısı önemli bir belirtec olabilir mi? Doktora ne zaman gitmeliyim, gidersem hangi tetkikleri yaptırmam gerekir. Yardımınıza ihtiyacım var her zaman ki gibi. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119457
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2021 Saat 03:33
Ense agrisinin hicbir onemi yok. Yerli iken ruzgarda kaldi ise olabilir.
Sicak kompres yapin, Dolven surup, 3x2 olcek verin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.