|
Döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2021 Saat 16:05 |
![]() |
|
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Hocam merhaba
Kasım 2016 doğumlu oğlum salı gecesi boğazım ağrıyor diyerek uyandı. Sesi de çatallaşmıştı. Gündüzünde ateşi çıktı. Çarşamba günü gecesi ateşi arttı. Düşürmediğim için ölçme gereği de duymadım. Dün gece yine biraz ateşi vardı. Genel durum ve iştahı iyi. Hapşırıyor, Burnu akıyor. Genzine gittiğinde öksürüğü oluyor. Bu yıl kreşe başladı. 3 haftamızdı..hiçbir ilaç vermedim. Sf ve coldmix kullanıyorum. Sorum şu, az önce, yukarıda gönderdiğim döküntüleri farkettim el ve ayaklarında, ayak tabanlarında belli belirsiz deri altımda ele gelmeyen pembemsi döküntüler. Ağız içğnde veya başka yerinde yok. El ayak hastalığımıdır hocam. Yoksa ateşe mi bağlı. Birde eğer corona ise misc olabilir mi. Aklıma herşey geliyor pandemiden iyice kaygılı olduk.
Düzenleyen barbaros350 - 24 Eyl 2021 Saat 16:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
El,Ayak ve Ağız hastalığında ayak tabanı ve avuç içindeki döküntüler çok barizdir.
MIS-C ağır hastalıktır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Hocam aslında resimler de pek belli olmamaış toplu iğne ucu gibi kırmızılıklar mevcut. Peki neden kaynaklanmış olabilir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemem. Belki El,Ayak ve Ağız Hastalığı başlıyor olabilir. Takip edin.
Esasen bunlara bir şey yapılmayacağı için, didiklemenin bir faydası olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|