Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim icin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim icin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Pervin85 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pervin85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim icin
    Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2021 Saat 22:42
Merhabala Kadir. Hocam. Okul basladi salgin basladi.kizim okuldan geldi burnu tikaliydi sabah akmaya basladi oksursu coklu sivi pekmez falan verdim burnunu tuzlu suyla yikadim.iyi sukur.dun bana bulastirdi cok kotu burun akintim ve oksuruyum var. Genel durumum iyi cok sukur.o kadat korona duyuyoruzki korona olma ihtimalimiz varmi bu sekilde gecirebilirmiyiz?2sinovac asim var 3 biontec yaptiracagim iyilesince 3ayi doldurmadim daha.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119525
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2021 Saat 10:01
"pekmez" ne alaka ??? Çoğunlukla Glikoz şekeri olup, İnsulin salgılanmasını en fazla arttıran bir şekerdir.
Dünya'da Türkiye haricinde ASLA çocuk gıdası olarak kullanılmaz. 
Bu tip Gripal hastalıklarda bulaşmanın ertesi günü hastalık arazları görülmez..Muhtemelen kızınız ile AYNI 
zamanda hastalık kaptınız. 
Corona değil, Grip ile ilgili yazılarımı okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Eyl 2021 Saat 10:02
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.