|
Osteoporoz ve emzirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
balkongülü ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2021 Saat 15:46 |
Kadir bey uzun süredir kemiklerim ağrıyordu bugün d vit tahlili yaptırmak için doktora gittim kemik ölçümü de istedi osteocare verdi. D vitamini 13 cıktı 4 ay önce bir ampül içmiştim neden bu kadar düşük geldi anlamıyorum. O zamana da 32 çıkmıştı. 9 aylık bebeğim var. Anne sütü alıyor. Osteocare bir zararı olur mu? Magnezyum ve kalsiyum da alt sınırlarda cıktı.
Çocuklara da birer ampul şimdi içersem hep aralıkta içiriyordum. Bebeğe damlaya devam.
Düzenleyen balkongülü - 06 Eyl 2021 Saat 15:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Böyle; Osteocare ile, ıvır-zıvır ile D vitamini seviyenizi yükseltemezsiniz.
Bu ay 1 ampul Dvit3 ampul için, 1 ay sonra tekrar için ve Ocak ayında tekrar ölçüm yaptırıp bana yazın.
|
|
![]() |
|
balkongülü ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
D vit ampul aldım içtim bile sizden ögrendigim için. Yalniz 4 ay önce 37 olan ve 1 ampül içtiğim d vitamini ölçümüm nasıl 13 oluyor hata mı yapıyorum?
Daha once yoğurtla tükettim bu sefer ekmekle. Kas içine uygulanır yazıyor ondan mı? Ya da emzirmek anneyi gerçekten bu kadar tüketiyor mu? Damla veren doktorum bu açığımı nasıl kapatacağımı düşünüyor? Osteocare in bir zararı olur mu aldım eczaneden. Içinde magnezyum kalsiyum çinko da varmış. Kullanabilir miyim? Düzenleyen balkongülü - 07 Eyl 2021 Saat 09:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanın, bir zararı olmaz da, sizin D vitamini açığınızı düzeltemez.
Yoğurt veya ekmek ile tüketmenizin bir etkisi yok. Halk kendisi kullanamasın ve her seferinde doktorlara gitsin diye, "ağızdan kullanım" dan artık bahs etmiyorlar. D vitamin ölçümleri hatalı olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Çok teşekkür ederim Kadir Bey.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|