|
Yenidoğan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brkay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2021 Saat 17:10 |
Hocam merhabalar. 3450 Gr , 50 cm doğan iki günlük erkek bebeğimiz, doğduğundan beri hiç kakasını yapmadı ancak gazlanmasi var ve bu gazı büyük insan gibi kokulu oluyor. Bugün doktora götürdük kilosu 3200 çıktı ve kan tahlili yaptılar. Sonuçlara göre su kaybı var beslenememis dediler hastaneye yatış önerdiler. Sonuçları size gönderiyorum. Ne tavsiye edere oneririsiniz. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynısını yaşadık bizimde 151 di sodyum yeni doğan yoğun bakıma alındı 1 hafta ayırdılar benden belkide hiç gerek yoktu bilemiyorum ama çok zor bir süreç dilerim bir an evvel düzelir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN bu PUŞTLARA İNANMAYIN VE HEMEN O BATAKHANE'DEN KAÇIN!
Bunlar artık işi iyice soygun düzeyine getirdiler. 1- HER bebek, doğduktan sonra 300-400 gram kaybeder. Bu doktorlar aşşağılık sahtekarlar oldukları için sizlere YALAN söyleyerek kazıklıyorlar. Bu PUŞTLARA inanmayın. Gaz çıkarması, barsaklarda bir problem olmadığını gösterir. 2- Bebeklerin Sodyum değeri erişkinlerden farklıdır ve 150'ye kadar normaldir. 3- Yeni doğan bir bebekten kan tahlilleri istenmesi SAHTEKARLIKTIR!! KAÇIN!!! Hemen o hastaneden kaçın. |
|
![]() |
|
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahh hocam desenize boşuna bir hafta ayırdılar bizi devletten yenidoğan yoğun bakım ücreti almak için yaptıklarına eminim ama ispatlayamam o bir haftam zehir oldu belkide evde güzel bir beslenme işe sorum çözülebilirdi hakkımız asla helal etmiyorum bizi yatıran doktorun da çocukları var bile isteye yapan kimseye hakkımı helal etmiyorum😔
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|