|
Bademcik iltihabı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
watcher54 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2021 Saat 01:16 |
Selamlar Kadir Hocam,
Kardesim için sorucam sorumu. 30 yaşında erkek. Boğaz iltihabı var. Doktor bademcik iltihabi demiş ve antibiyotikler vermis. Klasid, Augumentin 1000, ve Andorex sprey, iburamin, parol kullandi ancak hic bir düzelme olmadi.10 gun oldu. Bogazindaki sisme inmedi ve iltihabli beyaz görüntü duzelmedi. Geceleri sürekli terliyor. Tahlil yapmamislar. Nasil bir yol izlemeliyiz.
|
|
![]() |
|
watcher54 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
![]() ![]() ![]() ![]() |
Penisilin igne vuruldu ancak o da bir etki etmedi. Bal limon sürekli kullaniyor. Bogazindaki sislikten dolayi yudum yudum su içebiliyor. Çok agri yaptığını soyledi.
Ne yapcagimizi şaşırdık.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor, bildiğin SALAK olursa böyle olur!
Kardeşiniz; Enfeksiyöz Mononükleoz denilen VİRAL bir hastalık geçiriyor. Tedavisi yoktur ve zararsız bir hastalıktır. Kan sayımında; MON değeri ve Kan Tahlilinde MONO Test yüksek çıkar. Türk doktorları bu hastalığı bilmezler ve böyle salak salak işler yaparlar. Biütün iaçları kesin. 1-Antibiyotik alanlarda; döküntü olabliyor. 2- Nadiren "Hayal görmeler", "Denge bozuklukları" olabiliyor. Kendiliğinden hepsi düzelir. Ağrı için; Tantum Verde Sprey kullansın. Ağrı oldukca kullansın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Ağu 2021 Saat 08:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|