|
Ates oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haz 2021 Saat 11:02 |
Hocam merhaba, kızım 1 yasında gecen hafta persembe cuma ve cumartesi atesı vardı. Uc gunun sonunda ates bitti. Sadece fıtıl veriyordum burnunu sf ile acıyordum. Pazar pazartesi ates olmadı. Dun atesi tekrar cıktı. 38 civarında oluyordu. Aksam yarım olcek dolven verdim biraz rahatlayıp uyudu. Uyandıktan sonra oksuruk basladı. Gecede oksurugu devam etti. Balgam bogazıında birikiyor gıbı oluyor. Suan oksuruk ara ara de devam ediyor. Ates de cıkcak diye cok korkuyorum. Evde augmentın bıd 200 var acılmamıs. Dili beyaz ama pas oldıgundan emin degılım. Hocam cıgerlerınde sorun olusır mu korkuyorum. Lutfen bir yol gosterın. Bal limon serum fız. bunları uyguluyorum. Sık sık emzırıyorum. Istahı pek yok.
|
|
![]() |
|
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ayrıca belirtmek ıstıyorum. Kızım cok terliyor. Butun vucudu terleyıp buz gibi oluyor. Bu ıyı bsey mi kotu bsey mı bilmiyorum
Düzenleyen Meryemesma - 30 Haz 2021 Saat 11:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117741 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ateş+Ağız kokusu+Dil pası ile ilgili yazıları okuyun.
Ateş korkulacak bir şey değildir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Sagolun hocam.1. Genız akıntısı var kızımın. Ilıadın damla kullansam olur mu. Oksuruk sabah bir ıkı kere oldu daha olmadı uyudugu zaman oluyor genelde. Bu oksuruk genız akıntısı oldugundan mi acaba. Ayrıca benim de hastalıgım aynı ilk bir kac gun bogaz agrısı oldu. Sonra bogazımda gıcık seklinde bir oksuruk basladı. İlk esim hastalandı onda ates bogaz agrısı ve burun akıntısı oldu. Gıdıp test yaptırdı sonuc negatif cıktı. Sonrasında 1 ve 4 yasındaki kızım ve ben de hastalandık. Buyuk kızım ıyı fakat kucuk kızım 1 hafta oldu halen tam ıyılesemdı.
2. Gecen cuma ılk doz bıontec asısı oldum. Delta varyantı hakkına ne dusunuyorsunuz hocam ilk salgındakı durumdan daha kotu olma ihtimali var mı acaba bu gorusunuzu cok merak ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117741 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SF kullanın.. SF ile acılamayan burun tıkanıklığı olursa, veya kulak ağrısı olursa İliadin kullanın.
Ülke adı kullanmamak için, böyle şabalaklıklar yapıyorlar. Aslı, Hindistan suşu. Boşverin, sizin-bizim elimizden gelen bir şey yok.
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba gerçekten çok teşekkür ediyoruz başımız sıkışsa hastalıklarla mücadele etmek için hemen kapınızı çalıyoruz siz de varolun yardımcı oluyorsunuz sayenizde hastane görmeden çocuk büyütüyoruz.
Oğlumuz 4,5 yaşında 3 gündür aşırı burun tıkanıklığı ve fazlaca burun akıntısı ve hafif öksürük vardı , buna dün geceden beri de 38,5 derece ateş eklendi bu gün öksürük çok fazla arttı ve bir kaç kez kusturdu şimdi ateşi 37,8 çıkıyor gibi görünüyor öksürük sıklaştı burun akıntısına mendil yetiştiremiyoruz midesinin bulandığını da söylüyor. SF bal limon ve iki gündür iliadin damla kullanıyoruz dilde pas ve ağızda koku yok ama öksürük rahatsız ediyor grip geciriyor diye yorumluyoruz öksürük böyle devam ederse ne önerirsiniz hocam .
Düzenleyen esşi - 04 Tem 2021 Saat 19:21 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geçiriyor.
Grip ile ilgili yazılarımı okuyun. Gripler genellikle 2-3 hafta sürebilir ama, havalar böyle sıcak gecerse, daha kısa sürede iyileşir.
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederiz cevabınız için, şu anda öksürükten uyuyamıyor ateş burun akıntısı tıkanıklığı bir şekilde idare ediliyor ama öksürük çok fena özellikle bunun için önereceğiniz birşey var mı ? Ayrıca yutkunurken boğazının da acıdığını söylüyor . Bir hastanıza strepsil pastil ve antibeksin şurup önermişsiniz biz de kullanabilir miyiz ?
Düzenleyen esşi - 05 Tem 2021 Saat 02:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|