|
4 yas sirtta kasinti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep.ipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2010 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 260 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 20:02 |
![]() Hocam.iyi aksamlar, 4,5 yasindaki erkek yegenim 3 gundur sirtta yogun kasinti var.cocuk duvardan ayrilmiyormus.kasidikca kucuk kabuklar olusmus.resim yukledim ama cokta belli olmuyor. Sık sık yikamislar rahatlasin diye ama bi rahatlama olmamis. Alerji veya bagirsak kurdu sadece sirtta kasinti yapar mi.annesi karacigerde mi bisey var diye korkmus ama sanki ben sizden daha onceden karaciger probleminin boyle bir kasinti yapmayacagini okumustum ya da yanlis hatirliyorum. Evdeki kremlerden surmus ama ondan da fayda gormemisler.
Düzenleyen zeynep.ipek - 16 Haz 2021 Saat 20:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İç çamaşırları İYİ durulansın! Çamaşırlarda kalan Deterjan kalıntıları, bilhassa terlediğinde kaşıntı yapar.
Kaşınan bölgelere Hipokort merhem, gunde:2x1 sürün. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Haz 2021 Saat 21:20 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|