|
El yanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2021 Saat 04:13 |
Merhabalar hocam 40 yaşında bayanım üç gün önce kasığımda ağrı sık idrara çıkma ve el yanması yaşadım cahilce idrar yolu enfeksiyonu diye düşündüm evde bactrim vardı onu içtim kasık ağrım geçti fakat el yanmam ve sık idrar şikayetim devam ediyor neden olabilir hocam yardımcı olursanız sevinirim ilginiz için teşekkürler saygılar
Düzenleyen turnam - 11 Haz 2021 Saat 05:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Erytromelalgia (Eritromelalji) olabilir. Türkiye,de bu hastalığın ismini bilen bir doktor bulma şansınız oldukça
düşüktür. Önce, ellerinize "Soğuk tatbiki" uygulayın. Ellerinizi sıcak suya sokmayın. Alkol ve baharatlı gıdalar şikayetleri arttırır. Daha olmazsa, Nıtroprussıd denilen ilaç kullanılabilir. Bazen kendiliğinden iyileşebilir.
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki sık idrara çıkma ve kasıkta ağrı olması ilaca rağmen geçmemesi bu sabah kasığımda çok hafif yine ağrı oldu gece en az 5 6 kez tuvalet e gittim acaba sıcak sabunlu suya mı otursam bu arada ellerimde kızarıklık ağrı yok birde ilacı bırakıyımmı
Düzenleyen turnam - 11 Haz 2021 Saat 11:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir Kadın-Doğum rahatsızlığı olabilir. Bir doktora görünün.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam elde yanma şikayetlerim devam ediyor ama elimde dışarıdan hissedilen bir sıcaklık kızarıklık yok ben içerden hissediyorum hatta başkalarının ellerine dokunduğumda onlar elimi sıcak bulmuyorlar nasılsın sanki yüzüm ve boynumda aynı şekilde uyurken elimi yüzüme boynuma dokunduramıyorum kadın doğuma dahiliyeye gittim bir şey çıkmadı geceleri incecik çarşafla yatıyorum dediğiniz ilacı boşuna bile kullansam zararı olur mu
Çok rahatsız edici birde kovid geçirdik acaba ondan olabilir mi ama covıdden bir iki ay sonra başladı şikayetlerim ilginiz için teşekkürler saygılar...
Düzenleyen turnam - 30 Kas 2021 Saat 00:53 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin, bir zarari olmaz. Ticari ismi; "Niprit"
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Kas 2021 Saat 19:03 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|