|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selen80 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2021 Saat 12:00 |
hocam,46yaşında erkek 2ay önce covit geçirdi devletin verdiği ilaçları kullandı maalesef göysünde mideden başlayan yanma şikayetiyle acile gitti kan tahlili yapıldı yüksek değerleri yazıyorum fotoğraf yükleyemedim
Wbc 16:92 Pct 0:35 Baso 0,2 Eos 0,52 Lym 5,79 Neut 9,72 HbA1c 6,1 Üre 16,8 Gamma glutamiltransferaz 60 Ldh 311 Amiloz 117 Trigliserid 418 Klesterol 256 Hdl28 Ldl trig>400 hesaplanamadı Ldl182 Vitamin b12 1018 SerbestT3 4.5pg hocam kolesterol ilacı kullanıyor değiştirebilirler sanırım sizin öneriniz var mı geçen sene yazdan itibaren kullanıyordu teşekkür ediyorum |
|
![]() |
|
Selen80 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://resimyukle.link/i/Uvb1p Sonuçları yükleye bildim sanırım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolesterol ve Trigliseridler icin cift ilac kullanmasi gerekecek. Crestor+Ezetrol olabilir.
Esas onemli olan, hemen bir EKG cektirsin ve gerekli gorulur ise, angio da yapilsin. Keske o ilaclari HIC kullanmasa idi! 1 senedir soyluyorum!!
|
|
![]() |
|
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 206 |
Yazamadan edemedim.Kadir hocam çok haklı,benim de babamın aynı şikayetleri vardı biz sansliydik ki ekg çekildi hemen ve acil anjio yapıldi sonra da bypass oldu.Cok şükür şimdi iyi.Size de çok geçmiş olsun
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Hocam ekg ,efor usg bakılmış hiç bir sorun yok denilmiş grestor20mg vermiş trigliseridler için ilaç vermemiş biz alsak dozunu bilmiyoruz hocam ekstra yapmamız gereken bir şey var mı çok teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 ay sonra tekrar tahlil yaptirin, Crestor20 ile duzelme oluyorsa, ek ilac gerekmez. Duzelmiyorsa, o zaman
Ezetrol 10mg gunde 1 tablet ilave etsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|