Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil sonuçları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil sonuçları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Selen80 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Selen80 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil sonuçları
    Gönderim Zamanı: 21 May 2021 Saat 12:00
hocam,46yaşında erkek 2ay önce covit geçirdi devletin verdiği ilaçları kullandı maalesef göysünde mideden başlayan yanma şikayetiyle acile gitti kan tahlili yapıldı yüksek değerleri yazıyorum fotoğraf yükleyemedim 
Wbc 16:92
Pct 0:35
Baso 0,2
Eos 0,52
Lym 5,79
Neut 9,72
HbA1c 6,1
Üre 16,8
Gamma glutamiltransferaz 60
Ldh 311
Amiloz 117
Trigliserid 418 
Klesterol 256
Hdl28
Ldl trig>400 hesaplanamadı
Ldl182
Vitamin b12 1018
SerbestT3 4.5pg hocam kolesterol ilacı kullanıyor değiştirebilirler sanırım sizin öneriniz var mı geçen sene yazdan itibaren kullanıyordu teşekkür ediyorum 

Yukarı Dön
Selen80 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Selen80 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2021 Saat 12:29
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2021 Saat 19:11
Kolesterol ve Trigliseridler icin cift ilac kullanmasi gerekecek. Crestor+Ezetrol olabilir. 
Esas onemli olan, hemen bir EKG cektirsin ve gerekli gorulur ise, angio da yapilsin. 
Keske o ilaclari HIC kullanmasa idi! 
1 senedir soyluyorum!! 
Yukarı Dön
esraa35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 206
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esraa35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2021 Saat 00:16
Yazamadan edemedim.Kadir hocam çok haklı,benim de babamın aynı şikayetleri vardı biz sansliydik ki ekg çekildi hemen ve acil anjio yapıldi sonra da  bypass oldu.Cok şükür şimdi iyi.Size de çok geçmiş olsun
Esraaa
Yukarı Dön
Selen80 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Selen80 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2021 Saat 16:25
Hocam ekg ,efor usg bakılmış hiç bir sorun yok denilmiş grestor20mg vermiş trigliseridler için ilaç vermemiş biz alsak dozunu bilmiyoruz hocam ekstra yapmamız gereken bir şey var mı çok teşekkür ediyorum 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2021 Saat 18:23
1 ay sonra tekrar tahlil yaptirin, Crestor20 ile duzelme oluyorsa, ek ilac gerekmez. Duzelmiyorsa, o zaman
 Ezetrol 10mg  gunde 1 tablet ilave etsin. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.