|
Sol el ödem |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lavden ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2021 Saat 19:54 |
Hocam merhaba kendim icin yaziyorum ramotoloji uroloji dahiliye kardioloji hrrkes gordu tahlillerin hepsi normal ama 6 ayda bir sol elim sisiyor hafif agri var ortopedide gordu, bisey yok film cekildi temiz emar cekilmedi ,idrar temiz hicbir sikayetim.yok sadece sol el sisiyor , bazen balin gibi bazen az sis ne yapacagik sasirdim, saglij ocagi gluten kaynaklu olabilir dedi resinleri paylasiyorum 34 yas bayan 52 kg
Düzenleyen Lavden - 03 Nis 2021 Saat 19:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saglik ocaklari, guvenirligi EN AZ olan saglik kuruluslaridir.
Bu sekilde sadece el veya kolda olanlar; 1- Zamaninda bir darbe sonucu, lenf yollarinda gelisen darliklar. 2- Ibuprofen, Kortizon gibi ilaclarin kullanilmasi. 3- Az su icilmesi. Bol su icin ve bilhassa sabahlari "Limonlu su" icin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Nis 2021 Saat 17:43 |
|
![]() |
|
Lavden ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 6 aydir her sabah limonlu su iciyorum size birsey daha danismak istigorum bu tek el sismesi lenfödem olabili mi? Kalp damara gitmeli miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"1- Zamaninda bir darbe sonucu, lenf yollarinda gelisen darliklar. "
Bu zaten; lenfodem demek. Kardioloji'nin bir sey yapabilecegini zannetmiyorum.. Sislik oldugunda, yuksekte tutun.
|
|
![]() |
|
Peki hocam bu ciddi birsey mi herhengibir dr a gidip tedavimi olmaliyim hangi brans bakiyor ,darbe sonucu olmus olmasi mumkun elimi masaya vurmustum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kardioloji'nin bir sey yapabilecegini zannetmiyorum.. Sislik oldugunda, yuksekte tutun.
|
|
![]() |
|
Hocam bazi kan testelri yapildi hepsi normal normal aralikta olmayanlari yaziyorum yolla yap hata verdi
Ggt 7 cikmis referans9-36 Pct 0.33 cikmis referans 0.108-0.282
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlar onemli bulgular degiller. Size "UGRASMAYIN" dedim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|