|
Grip |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Eceyuksel
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 11 Eki 2017 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 166 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eceyuksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GripGönderim Zamanı: 21 Mar 2021 Saat 10:26 |
|
Kadir hocam merhaba. 5 yaşında kızım burun tıkanıklığı ile başlayan eklem ağrısı baş ağrısı hafif ateş şeklinde bir grip geçirdi. Ağrısı oldukça calpol verdim hocam. Ondan 15 aylık oğluma geçti. Burun tıkanıklığı geniz akıntısı var belli boğazı dolu ara ara hafif ateş. Onada sadece calpol veriyorum.
Sizin dediğiniz gibi bal limon. İzotonikle sürekli burnu açık tutmaya çalışıyorum. Burun tıkanınca ateşi çıkıyor. Bugün iliadin in 2. Günü sabah akşam 2 damla damlatıyorum onu damlatınca burnu çok rahatlıyor. Sürekli emziriyorum. Size şunu sormak istiyorum yan yatırıp tek burun deliğinden basınçla vermemde ve ve arkasından aspiratör le çekmemde bir sorun olur mu. Bazı mesajlarda burnun içini çok kurcalamayın ödeme sebep olursunuz yazıyordu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Mar 2021 Saat 18:42 |
|
Basinc uygulamayin, cok kurcalamayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|