|
Bebek tsh |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didemira ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eyl 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2021 Saat 10:40 |
Merhaba hocam. Ben hamileyken tsh yüksek olduğundan 75 ml ilaç kullandım. Doğumdan sonra bıraktım.eskiden öyle bir hastalığım olmadığı için. Şimdi tsh baktirdigimda 9 çıktı. İlaca tekrar başladım. Sağlık ocağındaki doktor bebeğin de tsh baktırın dedi. Babası guatr ameliyatı olmuştu ve bütününü aldıkları için ömür boyu ilaç kullanacak. Doktor anne ve babada varsa çocukta da olabilir dedi. Bebek icin Test yaptırmanızı gerek var mı.
Ben emziridigim için tsh yüksek olduğundan sütünden iyot eksikligi yada başka bir sey olmus müdür. Şimdiden teşekkürler ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin orada, HER yeni doganda, TSH bakilmiyormu?
Dogdugunda bakilmadi ise, baktirin.
|
|
![]() |
|
Didemira ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eyl 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam doğduğunda ilk hafta topuktan bakıldı. Tekrar baktırmam gerekiyor mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|