Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebek tsh
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bebek tsh

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Didemira Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 80
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didemira Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebek tsh
    Gönderim Zamanı: 04 Mar 2021 Saat 10:40
Merhaba hocam. Ben hamileyken tsh yüksek olduğundan 75 ml ilaç kullandım. Doğumdan sonra bıraktım.eskiden öyle bir hastalığım olmadığı için. Şimdi tsh baktirdigimda 9 çıktı. İlaca tekrar başladım. Sağlık ocağındaki doktor bebeğin de  tsh baktırın dedi. Babası guatr ameliyatı olmuştu ve bütününü aldıkları için ömür boyu ilaç kullanacak. Doktor anne ve babada varsa çocukta da olabilir dedi. Bebek icin Test yaptırmanızı gerek var mı. 
Ben emziridigim için tsh yüksek olduğundan sütünden iyot eksikligi yada başka bir sey olmus müdür. Şimdiden teşekkürler ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118362
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2021 Saat 18:52
Sizin orada, HER yeni doganda, TSH bakilmiyormu? 
Dogdugunda bakilmadi ise, baktirin.
Yukarı Dön
Didemira Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 80
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didemira Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2021 Saat 21:15
Hocam doğduğunda ilk hafta topuktan bakıldı. Tekrar baktırmam gerekiyor mu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118362
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2021 Saat 23:08
Gerekmez. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.