|
Oğlum 😔 |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ozgeglrr
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Oğlum 😔Gönderim Zamanı: 14 Şub 2021 Saat 22:45 |
|
Hocam lütfen soruma cevap verirmisiniz oğlum Mayıs'ta 4 olcak. 2.5 yaşına kadar baba dede mama dan başka bisey konuşmadi. Şimdi daha iyi cümle kurabiliyor. Ama şöyle bir sorun var ki kelimeleri yanlış söylüyor mesela kucağına al diyeceğine kucağıma al gözümü kapattim demesi gerekirken gözünü kapattım vs bu tarz konuşmaları var bazen doğruyu da söylediği oluyor ama genelde yanlış söylüyor doğrusunu söylüyorum sonra yine unutuyor ayrıca zaman kavramını da karıştırıyor dune yarın vs. Araştırdığımda karşıma disleksi çıktı çok endiseliyim kelimeleri bu şekilde karıştırması normal mi🥺🥺. Bı ara sayilari renkleri şekilleri öğrenmeye çok istekliydi onları karıştırmiyor. Yazabildigi sayıları harfleri düzgün bir şekilde yaziyor cevaplarsaniz çok sevinirim siz ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2021 Saat 23:35 |
|
Hicbir sey onermem. Gayet normal. Bilhassa erkek cocuklari, 4 yas bitene kadar sadece "digil-digil" bile
diyebiliyorlar. Her hangi bir gerilik YOK.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|