|
Sebepsiz ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fenn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2021 Saat 21:54 |
Merhaba doktor bey,
Dün 5 yaşındaki oğlumun dişine dolgu yapıldı. Akşam birden ateşi 38.5 oldu. Biraz bekledim düşmeyince ateş düşürücü verdim. Gece ara ara ateşi yine çıktı. Bugün boynum tutuldu,başımın arkadı ağrıyor deyince doktora götürdük. Muayenede bir şey çıkmadı,boğazında belli belirsiz bir kızarıklık olduğunu önemsiz ol duğunu söyledi kan ve idrar tahlili istedi. Kan tahlili sonuçlarından sonra vücutta enfeksiyon olduğunu ama hastalık tam oturmadığı için nedenini net olarak söyleyemeyeceğini söyledi. Ceftinex ve enfluvir verdi. Bunları kullanmamıza rağmen ateş düşmez ise o zaman sürüntü testi yapacağını,şu an gerek olmadığını söyledi. Öksürük,balgam,nefes almada güçlük olurda acilen gelmemimizi söyledi. Tahlil sonuçlarında normal üstünde da altında değerler yazdım doktor bey. Güvenmelimiyiz bilemedim. Sodyum 136 Crp 16.3 Wbc 7.02 Lym 0.97 Eos 0 Mpv 5.94 Ne/lym 5.30 İdrar Keton + Renk sarı Berraklık çok bulanık Epitel nadir Amorf. Kris nadir Teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim |
|
![]() |
|
fenn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belirtmeyi unutmuşum doktor bey. Ateş düzenli olarak çıktı gün içerisinde hala devam ediyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117942 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC: 7 .... Daha ne OLSUN!!! Belli ki VIRAL enfeksiyon. Ates 2-5 gun surebilir.
Sart olmadikca ates dusurmeyin. SAKIN Turk doktorlara guvenmeyin, inanmayin. SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin. Bu konu ile yazilmis eski yazilarimi ve ilk sayfadaki "Yazarlar" kismindaki ates ile igili makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dün akşam yatmadan önce ilaçlardan vermiş bulunmuştum doktor bey, fakat bugün bi ayağı sekerek yürümeye başladı. Acile gidelim mi dersniz. Ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Ateş de geçti
|
|
![]() |
|
Boyun ağrısı da başladı doktor bey. Şimdiden teşekkür ederm
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117942 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi viral hastaliklar, bu sekil "fantom" agrilara ve buna bagli sekerek yurumelere sebep olabiliyor, hepsi
kendiliginden gececek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|