|
Uyuz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hamuri ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2021 Saat 01:22 |
Kadir bey merhaba. 3-4 aydır uyuzla mücadele ediyoruz kwelleda losyon kullandık küçük kızımla ben ne yaptıysak geçmedi eski yazdıklarınizi okudum bı kaç ay da olsa ara sıra küçük kasintilar şeklinde tekrar çıkabilir bu normal demişsiniz. Benim merka ettiğim biz tedavi olduysak o sonradan çıkan tek tük kızarıklıklar bı başkasına geçmeye sebep olur mu? Biz şu an kızımla kısmen rahatız ara sıra tek tük cikiyo ama eşim bu sefer kötü oldu. Son 15 gün önce hepimiz babamizda dahil losyonu sürdük. Kısacası biz şu an tedavi olduysak ara sıra az çıkan uyuz kaşıntıları başkasına bulaşır mi
|
|
![]() |
|
Hamuri ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bactrim Kullansak geçer mi? Hocam birde kireci geceden ıslatıp suyunu sürünce de geçer diyolar bu mümkün mü?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kirec suyu YAKICIDIR. Sakin ha!!
Bactrim kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Bactrim 4 yasa uygunmudur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni dogan'a bile uygundur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|