|
Karında guruldama sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
2005kiraziboege2017 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2020 Konum: Kirsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 2005kiraziboege2017
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2021 Saat 18:24 |
İyi günler hocam. Ben, 15 yaşında 185cm boyunda 47 kilo oğlum için bir soru soracaktım.Daha öncede karın ağrıması için yazmıştım. Şimdi dikkatimi birşey daha çekti. Oğlumun karnı açta olsa tok da olsa hep bi guruldama var. Ben bile karnının guruldadığını duyabiliyorum. Acaba sebebi ne olabilir.
Forumda iştahsızlık için bazı şurup ve draje söylemişsiniz. Oğlum aynı zamanda çok zayıf ve çok hareketsiz. Bizim için önerebileceğiniz bir tedavi yöntemi var mı acaba? Sağlıklı günlerdilerim. Herşey için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 yas kilosu; 46 kilodur. oglunuzun 1 kilo fazlasi var..
AMA: Boy: 156cm olmasi gerekirken, 185cm olmus. 29cm boy fazlasi var.. Tabii, boyle bir boy icin, en az 80 kilo olmasi lazim ki, sizin gozunuze "normal" gozuksun. Hic karismayin derim.... Manken gibi delikanli olacak.. Gurultu icin, asiri sekerli ve unlu gidalari biraz azaltsin. MUTLAKA; her sene en az 1 defa, 1 ampul Dvit3 icirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Oca 2021 Saat 19:41 |
|
![]() |
|
2005kiraziboege2017 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2020 Konum: Kirsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 2005kiraziboege2017
Teşekkür ederim hocam. Mart ayında vermiştim d vit ampulü.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazin HIC gunes gorme imkani yoksa, 6 ayda bir 1 ampul icirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|