|
Şeffaf baloncuklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Erva38 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2020 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2020 Saat 15:09 |
Merhabalar çocuğum 5yasinda Haziran ayında ağzında şeffaf baloncuklar çıkmaya başladı doktora götürdüm kan tahlilleri yapıldı sadece d vit düşük geldi takviye başladık ama hiç bir iyileşme olmadı ergenliğe kadar takip edersiniz dedi ama tedirgin oldum çok sık çıkıyor ne yapacağımı bilemiyorum ağrılı olmuyor alerjik bı belirti başka yok sadece dudağının iç kısımlarında şeffaf oluyo beyazlamiyo iki gün içinde patlıyor başka bı yerden çıkıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119175 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu "seffaf baloncuklar" ile tahlillerin NE ALAKASI var?? Tam bir CAHIL veya SAHTEKAR!!
O gordukleriniz, agiz ici cidarindaki mikroskopik tukruk bezlerinin agizlarinin tikanmasi ile olan olusumlardir, hicbir onemleri yoktur. Kendiliginden patlayip acilirlar. Ne diye gidersiniz ki!! Once bana sorun. D vitamini takviyesi olarak, o sacma sapan damlalardan verdi ise, hic bir duzelme olmayacak, kur bittiginde, tekrar bir D vitamin seviyesine baktirin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Ara 2020 Saat 19:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|