|
5.5 aylik bebek beslenme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gülceeslan
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 5.5 aylik bebek beslenmeGönderim Zamanı: 22 Ara 2020 Saat 21:02 |
|
Hocam merhaba. 5.5 aylik bir oglum var. 3140 gr 50 cm dogdu. Sutumu reddettigi icin 2 aydir mama veriyorum. 8100 gr. 70 cm. Bas cevresi 43.5.
İlk iki ay anne sutuyle cok guzel kilo aldi beslendi. Belkide denk geldi bilemiyorum 2 ay asisindan sonra istahi cok azaldi. 5 aylikken 8200du. 15 gunde 100 gr vermis. Hic bir huzursuzlugu saglik sorunu yok. Gunde 5 kere 150 ml icerdi. Su an 6 7 saat geciyor asla icmiyor. Diliyle itiyor. Kutu sut verdim. Meyve tatttiriyorum. Yogurt yedi yuzu cook kizardi onu vermiyorum su an. Ben nasil kac saat arayla besleyim hocam. Normal mi kilo vermesi. Onceki yenidogan besleme tavsiyenizle hayatimiz kurtuldu. Yine yardiminiza ihtiyacim var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2020 Saat 03:04 |
|
700 gram fazlasi var.
Asiri kilo aldigi icin, bunyesi kasten (sismanligi onlemek icin) istahsizlik yapiyor. SAKIN zorlamayin. 4. aydan sonra, mama gerekmiyor, mama yerine kutu sutlerinden verebilirsiniz. Konu ile eski mailleride okuyun. Bosuna para telef etmeyin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|