|
Oksimetre hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cngzla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ara 2020 Saat 23:59 |
Degerli hocam nasılsınız,
Umarım iyisinizdir. Kayinvalidem (56 yaş), görümcem (16 yaş) ben ve esim covid olduk. Hepimizde eklem ağrıları, halsizlik tat ve koku kaybi oldu öksürük ateş olmadi kayinvalidem favipavir kullanıyor. Kayinvaldem 7. Günde biz 5.gundeyiz. Su an gün icinde olan halsizlik dışında iyiyiz . Etrafta ikinci hafta ağırlaştıgini oksimetre ile nefes durumumuzu takip etmemiz gerektiğini soyluyorlar. Sizin öneriniz ne olurdu? Teşekkürler Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Isin ucunda "Tibbi malzeme satisi" olunca, herkes dort elle sarilir.
Oksimetre ile takibi, SADECE hastanede solunum sikintisi olanlarda kullanilir. Ates dusurmeyin, kortizonlu sprey kullanmayin.
|
|
![]() |
|
cngzla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende bu sekilde düşündüm hocam, ateş hicbirimizde olmadi ama insan iyileşecegine inancini kaybediyor çevredeki konusmalardan iyi olmama rağmen acab solunum sıkıntısimi yaşıyorum diye düşünüp duruyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosverin.. Allah; herkese AKIL vermis.. Kullansinlar!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|