|
Arpacık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kas 2020 Saat 01:20 |
Hocam merhabalar kızım 12 yaşında gözümün önünde beyaz bir şey var deyince devlet hastanesinde göz doktoruna gittik gözün iç tarafında arpacık dedi netira ve dexta-sine damla teramicin merhem yazdı 5 gün bugün başladık merhemi sürmedim çok bir arpacık görünmüyordu şikayeti de azalmıştır damlaları 6 defa yazmış 4 defa yapabildik sizin değerli görüşleriniz çok önemli damlalara devam edelim mi merhemi sürmesek eksik bir şey olur mu bu arpacık grip sonunda oluyormuş 15 gün önce ateşli bir grip atlattı sizin tedabi ile atlattık Allah razı olsun iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118571 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben, "Arpacik" ta sadece Sarimsak kullanirim. Sivri ucunu kesin, islak yuzeyi sislik uzerine surun.
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bunu sizden öğrendim sağolun ama bu sefer gözün iç tarafına doğru sarımsak sürülebilecek yerde değil maalesef ilk ona bakmıştım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118571 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aldi iseniz, sadece Netira damlayi kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|