|
test sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aabut ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2020 Saat 17:50 |
Hocam merhaba, kızım 18 aylık, 18.ay aşıları olurken kan sayımına ve d vitamini seviyesine baktırmak istedim.
Bazı değerler yüksek, aşılar yapıldıktan sonra kan alındı bununla alakalı olabilir mi? Hiç demir ilacı kullanmadık hocam, anne sütü alıyor hala genel olarak. D vitamini için ise 1 yaşından önce günlük ortalama 80o ui aldı, yaşını nisanda doldurdu o zaman da yarım ampul devit verdim Test sonuçlarını yorumlarsanız çok sevinirim. Düzenleyen aabut - 20 Eki 2020 Saat 19:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini seviyesi iyi..
Her sene 1 defa, 1 ampul Dvit3 icirin. SAKIN Turk doktorlarinin D vitamini hakkindaki hezeyanlarina kanmayin. Anemisi yok. Yasadiginiz yer yuksek irtifada bir cografya ise, kan degerleri bu sekilde yuksek cikar. Dikkat ederseniz, kanda Demir fazla oldugu halde, ferritin degeriniz alt sinira yakin!! Bu da; Ferritin'in, "demir deposu" OLMADIGININ bir isaretidir. Ferritin, barsaklardan emilen demiri depolara tasiyan bir proteindir. Ferritin'e bakarak anemi teshis edenler, dunya'da bir tek Turk doktorlaridir.
|
|
![]() |
|
aabut ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hep sizin dediklerinizi uygulayarak devam ettim. hiç ateş düşürücü vermedim ateşlendiğinde dahi. ek gıdayı zorlamadım anne sütü verdim hep.
istanbulda yaşıyoruz hocam. bu yüksek değerlerin endişelendirecek başka bir anlamı yoktur değil mi?
Düzenleyen aabut - 20 Eki 2020 Saat 19:57 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal sinirlar icinde. Bir zarari olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|