|
Saç Dökülmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2020 Saat 17:44 |
Merhaba Kadir Bey ! Benim saçlarım çok dökülüyor daha önceden de doktara gittim tahlil yapılmıştı ama bir sorun yok denmişti. Çok fazla dökülüyor birde saç dibinde çok kaşıntı var ve beyaz büyük kepekler oluyor bazen de yara bile oluyor kaniyor nedir acaba ve dökülme sebebi o olabilir mi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sac dokulmesinin "tahlili" mi varmis??? Iyi kazik yemissiniz.
Clear veya benzeri sampuan kullanin. Cinsiyetiniz ??? "Gulnaz" rumuzu olduguna gore bayan oldugunuzu kabul edersem, Sac diplerinizin bir resmini gonderin.
|
|
![]() |
|
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Clear kullandım uzun süre başka bir şampuan daha kullandım o biraz azalttı ilk başta ama sonra yine aynı oldu çok yağlı saçım birde sitresli olunca elim heo sacimda o zaman yaralar oluyor .. kan tahlili hemoglobin bakmislardi sanırım o dusuk olması saç dökülmesine sebep oluyormuş ama düşük degildi .
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim ön izleme yükleme hatası verip duruyor bir türlü yüklenmedi sürekli yukledigim şekilde yaptım ama.. tekrar denerim resim atmayı .evet bayanım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Devamli Clear kullanin. Hicbir zarari olmaz.
Sac dokulmesinde HGB'nin hicbir baglantisi yoktur. Ancak, (cocuklarda) uzun sureli Protein eksikligine bagli Kwashiorkor olmasi durumunda olabilir, onu da anlamak icin Test gerekmez, "adam" olan doktor, gordumu anlar! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|