|
3 aylik beslenme ve kilo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülceeslan ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2020 Saat 12:01 |
Hocam k bakmayin. Oglum 3 aylik. İlk ay 2 kg sonra 1.5 kg aldi. Bu ay sadece 300 gr almis. Gece uykusuna yatinca 10 saat kadar uyuyor kesintisiz hic ayikmadan. Kalkincada 2 saat sonra beslenmek istiyor. Totalde 12 saat ac kaliyor. Uykusunda beslemek istemedim. Duzeni bozulmaisn diye. İlk aylar 900-1000 ml sut icerdi. Su an 600 ml ancak. Nerde hata yaptim bilmiyrm. Ne onerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk ay 2kilo almak NE DEMEK!! Tabii ki, ilk aylarda ANORMAL kilo alanlar, sonra daha az kilo alırlar.
Yazarlar kısmındakı; Makalelerime bir göz atın ve bu aylarla ilgili yazılarımı okuyun. Forum sayfasındaki konu ile ilgili soru-cevapları okuyun.
|
|
![]() |
|
Gülceeslan ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Sadece anne sutu hocam. 3140 gr dogdu. Su an 7000 gr. Gece besleyip duzenini bozmayim o halde. Cok tesekkurler... Bu kadar az alinca korktum sorun mu oldu diye. Hemen okuyorum yazilarinizi
Düzenleyen Gülceeslan - 30 Eyl 2020 Saat 15:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
800 gram fazlası var!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|