|
Beyaz bolge |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Muhendishanim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhendishanim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2020 Saat 18:04 |
![]() Merhaba Doktor Bey, Bebegim 3,5 aylik 6,5 kilo 63 cm. Son bir haftadir sag kaburgasinin altinda beyaz bir bolge farkettim gecer sandim ama gecmedi herhangi bir kabarti yok buyumede olmuyor sut beyazi gibi degil ama tenine gore beyaz bir bolge bebeklerde boyle durumlar olur mu gecici midir? Vitiligo vs degildir umarim cok kafaya taktim degerli donuslerinizi paylasirsaniz cok sevinirim Saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Depigmente nevüs" Hiçbir önemi yoktur. Yapılacak bir şey de yoktur.
|
|
![]() |
|
Muhendishanim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhendishanim
Merhaba hizli donus icin tesekkurler yayilirmi acaba vucuduna sabit mi kalir ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Belli olmaz. Yapabileceğiniz bir şey yok.
|
|
![]() |
|
Kbrmrt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba çok benzeri bizde de var ne yaptınız acaba lekeler ne durumda
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhendishanim
Merhaba
Ilk farkettigimde cok korkmustum ama dogustan ve zararsiz bir bolge doktora da goturduk kontrol etti dogustan pigment eksikligi olduguna karar verdi. Hep ayni boyutta Sizde kontrol ettirin iciniz rahat etsin. |
|
![]() |
|
Kbrmrt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim biz cildiyeye götürdük mavi ışıkla baktırın müsait olunca dedi önemsiz konuştu yani çok endişeliyim bende başka nir bölgede daha var mı sizin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhendishanim
Merhaba
Benim farkettigim baska bir yerinde yok ama doktor guneslendiginde daha belirgin olabilir veya baska varsa farkedebilirsin dedi.. Sut beyazi gib degil bizdeki beyazlik sadece twnine gore daha acik renk baktirin siz yinede kesinlesmis olur iciniz rahatlar. Insallah pigment eksikligidir sadece Birde surekli bakmayin ben baktikca daha beyaz goruyordum 😀 erayyalcin0@gmail.com buradan da bana ulabilirsiniz fotograf gonderebilirisiniz Saglikli gunlee
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|