|
Surekli uyku |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2020 Saat 19:13 |
Hocam 10 gün önce doğum yaptım 3200 Gr kızım oldu 37+4 te doğdu 10 gündür uyuyor yani emmesi iyi hatta çok emdiği için sanırım şu gibi küstü kusmak değilde ağzından avuç için kadar yatağı islatacak kadar süt geri çıktı bide baş parmagim kadar peynir kesiği gibi çıkarttı ama uuyor emiyor geri uyuyor sariligida var sanırım teni ve göz beyazları sarı .kakası hardal rengi ve her emmeden hadi olmadı iki emmeden birinde kaka yapıyor.ama bağırsakları gürül gürül neden olur hocam. Hocam bu bilgilerle 3 sorum var
1- sarılık için doktora goturmedim bı zararı olurmu 2-emerken bağırsakları gurulduyorbu bir sorunmudur 3-uyumasi sariliktanmidir bukadar uyuma normalmi.2-3 saatte bir uyanıp emiyor .
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 10günlük bir bebeğin; Sarılık için kontrolü gerekmez.
Bilirubin Takip Çizelgesini inceleyin. 2- Evet, sorundur. Çok sık aralarla besliyorsunuz, Beslenme araları en az 3 aat olsun, hatta acıkınca besleyin. İlk sayfada; Yazarlar bölümünde, "Yeni Doğan Bekek Özellikleri" makalemi okuyun. 3 Yeni doğan bebekler çok uyurlar. Sarığın "uyku yaptığı" tamamen Türk doktorlarının uydurmalarından biridir. |
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Soruma verdiğiniz cevaba istinaden: hocam bilirubin değer tablosuna bakın demişsiniz ama ben hiç olcturmedimki değerini ne başta ne şimdi bilmiyorum.ogrenmelimiyim gideyimmi hastaneye.bu sarılık derecesini bilmemki lazim |
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Guruldama; gazı iyi çıkmadığı için.
Sarılık için uğraşmayın. Acıkınca, meme verin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|