Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yediğimiz besinlerde corona
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yediğimiz besinlerde corona

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
2005kiraziboege2017 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 2005kiraziboege2017 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yediğimiz besinlerde corona
    Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2020 Saat 19:55
İyi akşamlar hocam. Eşim 4 gündür rahatsız ve dünden beri bendede aşırı bir terleme olayı var.Evdede 15 ve 3,5 yaşında iki oğlum var. Allah aşükür şimdilik onlarda bişey yok. Benim sorum biraz garip ama yinede izninizle sormak istiyorum. Ben kış için tarhana hazırlıyorum ,eğer corona isem bu durumda tarhanaya geçmiş midir? Kusura bakmayın hocam bu konu hakkında doğru dürüst bir bilgi bulamadım. Dökmekte istemedim çünkü çok fazla yapmıştım. Sadece bize olsa sorun yok akrabalarada vereceğim.Eğer corona isek bizden başkasınada bulaşma olur diye endişeleniyorum.Kısaca hocam yiyecek ve içeceklerden corona bulaşırmı affınıza sığınarak ve çekinerek bu soruyu soruyorum. Hakkınızı helal edin zamanızı aldığım için. Şimdiden çok teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119419
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2020 Saat 21:15
Geçse bile yaşamaz.. Yiyeceklerden Corona virus bulaşmaz. Solunum ile bulaşır.
Yukarı Dön
2005kiraziboege2017 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 2005kiraziboege2017 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2020 Saat 21:20
Çok teşekkür ederim .İçime su serptiniz. Çünkü kimse benim yüzümden hasta olsun istemem. İyiki varsınız.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.