|
Covid |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zehraeroğlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2020 Saat 18:40 |
Hocam abim 54 yasinda.Alkol sigara falan kullanmiyor.Bu yasina kadar dr yuzu bile gormedi,ilac kullanmadi diyebilirim.Ilaclari hic sevmez.Covid oldu.Ilk teshis rontgende konuldu.Sikayetlerle hastaneye Gittiginde solunum sikintisi ve oksuruk,tat alamama,zehir gibi bi agiz sikayetleri vardi.Ayni gun suruntude aldilar pozitif.
Annemle yasiyorlar.Annem 75 yasinda kalp tansiyon ve romatizmal hastaliklari mevcut.Abime gore oksurugu daha az solunum sikintisi yok.. Abim bugun telf da saglik bakanligindan verilen ilaci aldigindan beri daha kotu hissettigini soyliyor.Ilaci bi daha almayacagim dedi. Ama ayrica o yasta adami illk defa bugun olecegim hakkinizi helal edin diye agladigini gordum. Gossumun ortasi da agriyor dedi. Oturunca sikayetlerim daha az ama hareket edince kotu oluyorum dedi.hastaneleri hic sevmeyen biri olarak saglik bakanligina kotuledim diyerek haber verilmesini de istemiyor. Atesim olsa keske diyor ama atesi de yok Onereceginjz bisey var mi?
Düzenleyen zehraeroğlu - 23 Ağu 2020 Saat 18:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oturur vaziyette uyusun. İstirahat ve bol su içsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|